Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone dă cărţile pe faţă! De ce nu a dat tehnicianul lui Atletico mâna cu Klopp după înfrângerea cu Liverpool: ”Este părerea mea”

Diego Simeone dă cărţile pe faţă! De ce nu a dat tehnicianul lui Atletico mâna cu Klopp după înfrângerea cu Liverpool: ”Este părerea mea”
Comentarii

Atletico Madrid a fost învinsă, marţi seara, pe teren propriu, de Liverpool, scor 2-3, în a treia etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Liverpool a reuşit să devină doar a doua echipă care o învinge pe Atletico Madrid, pe teren propriu, în ultimele 30 de partide disputate de iberici în competiţiile europene. După Chelsea, de asemenea în grupe, în 2017, Liverpool a reuşit să se impună şi ea la Madrid, împotriva echipei încăpăţânate a lui Diego Simeone.

Atletico a mai pierdut un meci jucat în postură de gazdă, tot împotriva lui Chelsea, în Champions League, în ultima stagiune, însă partida a avut loc pe Arena Naţională. Giroud marca atunci unicul gol al meciului, dintr-o foarfecă incredibilă, pe drumul londonezilor către trofeul Ligii Campionilor.

Marţi seara, Liverpool a replicat forma bună a colegei de campionat şi a învins-o pe Atletico. După ce conduceau cu 2-0, englezii au fost egalaţi, graţie unei duble a lui Griezmann. În a doua repriză, francezul a fost eliminat, iar ”cormoranii” au preluat iniţiativa şi au reuşit să revină pe Merseyside cu toate punctele.

De ce nu a dat Simeone mâna cu Klopp după înfrângerea cu Liverpool

După meciul absolut incredibil disputat între cele două echipe, Diego Simeone a fugit direct la vestiar, fără a îi mai strânge mâna lui Jurgen Klopp. Gestul argentinianului a fost criticat, iar omologul său a fost vizibil deranjat, însă tehnicianul lui Atletico nu consideră că a greşit cu ceva, întrucât i se pare ”nesănăoasă” tradiţia da a da mâna cu antrenorul advers după meci.

Un meci dificil, împotriva unul adversar care a reuşit un joc foarte bun şi de obicei câştigă la o diferenţă mai mare. Nu am început partida aşa cum ne-am fi dorit, dar, după al doilea gol, am început să jucăm aşa cum speram. Am avut şanse de a trece în avantaj, cea mai clară în a doua repriză, dar portarul a reuşit încă o paradă fantastică.

Echipa a răspuns bine eliminării (n.r. lui Griezmann). Eu nu dau mâna mereu cu antrenorul advers după meci pentru că nu îmi place. Nu e sănătos nici pentru învingător, nici pentru pierzător. Asta e părerea mea. Dar acum, când o să îl văd, o să îi strâng mâna fără probleme”, a declarat Diego Simeone, conform Marca.

Afla mai multe despre: diego simeonejurgen kloppsimeone kloppatletico madridatletico liverpool 

viewscnt
Articole similare