Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone despre transferul lui Cristiano la Juventus: ”Eu cred că a ales foarte bine”

Diego Simeone despre transferul lui Cristiano la Juventus: ”Eu cred că a ales foarte bine”

Juventus

Comentarii

Înainte de partida cu Juventus din optimile Uefa Champions League, antrenorul celor de la Atletico Madrid, Diego Simeone a vorbit deschis despre Cristiano Ronaldo, cel pe care îl va avea ca adversar direct pentru prima dată în tricoul lui Juventus Torino.

Simeone, omul de care se leagă performanţele celor de la Atletico Madrid din ultimii ani, îl felicită pe Cristiano pentru alegerea făcută: ”Eu cred că a ales foarte bine. A ajuns la o echipă gata consolidată, dar gândul meu e la Griezmann, Morata, Costa, Saul...fotbalişti cu viitor şi prezent şi totodată, gata să facă meciuri importante şi în acest sezon” a explicat ”Cholo” Simeone.

Despre partida cu Juventus, Simeone spune: ”Cred că avem 50% şanse de calificare. Vorbim despre două echipe apropiate valoric până la urmă. Diego Costa nu poate juca 90 de minute. Koke? Vom aştepta până mâine să vedem cum se simte. El este entuziasmat şi vrea să joace, dar există posibilitatea ca în teren să fie Thomas Lemar. Vom vedea în ziua meciului” a mai punctat tehnicianul lui Atletico Madrid.

Atletico - Juve se joacă miercuri de la ora 22:00 într-unul dintre cele mai atractive dueluri din optimile competiţiei. Partida va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport.

  • 29 de meciuri a jucat Ronaldo contra lui Atletico Madrid
  • 22 de goluri a reuşit portughezul contra ”colchonerilor”
  • 8 pase decisive adună Ronaldo în partidele cu Atletico

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare