Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone îi dă speranţe lui Horaţiu Moldovan, înainte de meciul cu Valencia din La Liga: "Urmează opt meciuri în 25 de zile"

Diego Simeone îi dă speranţe lui Horaţiu Moldovan, înainte de meciul cu Valencia din La Liga: "Urmează opt meciuri în 25 de zile"

La Liga

Comentarii

Diego Simeone, antrenorul celor de la Atletico Madrid a vorbit înainte de partida madrilenilor împotriva celor de la Valencia, un meci din etapa a 21-a din La Liga.

Managerul argentinian a vorbit despre volumul mare de partide în următoarea perioadă şi a pus accent pe faptul că Atletico are nevoie de majoritatea jucătorilor din lot pentru a trece cu bine de următoarele partide.

Horaţiu Moldovan este noul portar al madrilenilor după plecarea croatului Ivo Grbic la Sheffield United. 800.000 de euro este suma plătită de Atletico celor de la Rapid pentru portarul titular al echipei naţionale.

Diego Simeone, dispus să apeleze la tot lotul în următoarea lună

"Toţi cei care sunt disponibili trebuie să fie pregătiţi să joace. Când pregătim lotul de jucători, îl pregătim gândindu-ne să putem concura în toate competiţiile. Vom evalua înaintea fiecărui joc cine poate da un randament mai bun.

Urmează opt meciuri în 25 de zile şi mai avem 13 partide până la pauză. O vom lua meci cu meci. Toţi cei care sunt disponibili trebuie să fie pregătiţi să joace" a declarat Diego Simeone, citat de Mundo Deportivo.

Atletico Madrid primeşte vizita celor de la Valencia în ultimul meci al zilei, duminică, de la ora 22:00. Madrilenii se află pe locul patru cu 41 de puncte după 20 de etape, în timp ce Valencia se află pe locul opt, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanatletico madriddiego simeonevalenciala liga 

viewscnt
Articole similare