Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone l-a găsit pe înlocuitorul lui Diego Godin. ”Puternic, experimentat şi cu un plasament extraordinar”

Diego Simeone l-a găsit pe înlocuitorul lui Diego Godin. ”Puternic, experimentat şi cu un plasament extraordinar”

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid îl pierde în vară pe Diego Godin, fundaşul central uruguayan care a semnat deja cu Internazionale Milano.

Căutările pentru înlocuirea experimentatului fundaş sud-american nu au fost facile, dar Simeone a ales în cele din urmă înlocuitorul perfect pentru Godin.

Este vorba despre Felipe Monteiro, un fundaş central în vârstă de 29 de ani care a impresionat în actuala stagiune în tricoul lui FC Porto. Felipe a evoluat în 49 de meciuri pentru gruparea de pe Dragao, a marcat 3 goluri şi a reuşit alte 2 pase decisive.


Felipe Augusto de Almeida Monteiro are 29 de ani şi a debutat în naţionala Brazilie în septembrie anul trecut. A fost achiziţionat de FC Porto în urmă cu 3 sezoane de la Corinthians pentru doar 6 milioane de euro. Gruparea de pe Estadio Drago va obţine acum de aproape 3 ori mai mulţi bani pentru el, în ciuda vârstei sale. De altfel, Felipe este evaluat în momentul de faţă la 17 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt: ”Puternic, experimentat şi cu un plasament extraordinar” îl descriu cei de la A BOLA pe cel care din sezonul viitor va apăra culorile echipei lui Diego Simeone.

Afla mai multe despre: felipefc porto 

viewscnt
Articole similare