Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone, plecăciune în faţa portarului său: ”Barca îl are pe Messi. Noi îl avem pe Oblak!”

Diego Simeone, plecăciune în faţa portarului său: ”Barca îl are pe Messi. Noi îl avem pe Oblak!”
Comentarii

Atletico Madrid s-a califcat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând în optimi deţinătoarea trofeului, echipa Liverpool, scor 1-0 în tur şi 3-2 în retur.

Atletico s-a impus în manşa secundă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 după prelungiri, revenind de la 0-2.

Portarul Jan Oblak a făcut un meci extraordinar, iar Diego Simeone a avut doar cuvinte de laudă pentru el: ”Aşa cum Barcelona îl are pe Leo Messi, noi îl avem pe Jan Oblak” a spus Simeone, la finalul meciului istoric făcut de echipa sa pe Anfield Road. 

  • 9 parade a avut Jan Oblak pe Anfield. Niciun alt portar nu a reuşit atâtea parade pe stadionul lui Liverpool în acest sezon

Enrique Cerezo, preşedinte Atletico Madrid: ”Diego Simeone este cel mai mare antrenor din istoria noastră!”

Preşedintele formaţiei Atletico Madrid a vorbit şi el, pe scurt, după meci. Enrique Cerezo nu s-a referit la niciun jucător, dar a vorbit despre antrenorul său: ”El Cholo (n.r Diego Simeone) este cel mai mare antrenor pe care l-a avut Atletico Madrid în toată istoria sa. Am făcut un meci uriaş şi am eliminat un rival european extrem de puternic” a spus Cerezo, după victoria echipei sale de pe Anfield.

Joao Felix, perla de 120 de milioane de euro a lui Atletico a explicat şi el după meci: ”Am suferit enorm în acest meci, dar am luptat împreună. Suntem cu toţii, extrem de obosiţi, dar cred că a meritat tot acest efort al nostru” a spus şi Joao Felix, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: diego simeonejan oblak 

viewscnt
Articole similare