Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone şi Atletico Madrid, perechea ideală! ”Cholo” şi-a prelungit înţelegerea cu clubul spaniol

Diego Simeone şi Atletico Madrid, perechea ideală! ”Cholo” şi-a prelungit înţelegerea cu clubul spaniol

La Liga

Comentarii

În cursul zilei de joi, Atletico Madrid a confirmat prelungirea înţelegerii lui Diego Simeone, până în vara lui 2024.

După ce a cucerit un al doilea titlu la conducerea echipei madrilene, Diego Simeone şi-a prelungit înţelegerea cu Atletico. Acesta semnase un contract nou în 2019, care îl ţinea la club până în 2022, însă după sezonul de succes de abia încheiat, ”los colchoneros” s-au grăbit să îi prelungească înţelegerea.

Diego Simeone şi Atletico Madrid, perechea ideală!

Noul contract al lui ”Cholo” îl va ţine pe banca lui Atletico până în 2024, când o să fi fost la conducerea echipei deja de 12 ani. Acesta a petrecut patru ani la Madrid şi ca jucător, iar numele său este deja gravat în istoria clubului.

Cu Simeone antrenor, Atletico a revenit în elita fotbalului european, după ce ani buni devenise un club mediocru. Argentinianul i-a adus formaţiei din capitala Spaniei primul titlu după 18 de ani, câştigând în 2014 La Liga în faţa Barcelonei, cu ultimul triumf fiind în 1996.

Cu Atletico, Simeone are un palmares impresionant. Două La Liga, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, două Europa League şi două Supercupe ale Europei au fost cucerite de ”los colchoneros”, cu ”Cholo” la conducere.

Afla mai multe despre: atletico madriddiego simeoneprelungire simeone 

viewscnt
Articole similare