Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone şi declaraţia la care nu se aştepta nimeni: ”Cristiano Ronaldo este numărul 1! Este extraordinar!”

Diego Simeone şi declaraţia la care nu se aştepta nimeni: ”Cristiano Ronaldo este numărul 1! Este extraordinar!”
Comentarii

Diego Pablo Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo, aşa cum nu a făcut-o niciodată până acum.

Cu toate că este argentinian şi s-a declarat mereu un fan al conaţionalului său, Lionel Messi, Diego Pablo Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid a vorbit la superlativ despre marele rival al decarului Barcelonei, Cristiano Ronaldo.

Cholo l-a lăudat pe Cristiano, chiar înaintea meciului direct cu Juventus. Întrebat dacă partida se rezumă la un duel Cristiano Ronaldo vs Atletico, Diego Simeone a replicat: ”Asta este o chestie a voastră, a presei. Cristiano este un campion şi nu putem spune nimic despre el rău. Este numărul 1, extraordinar în ceea ce face şi ...mereu face diferenţa. Nu cred că este un joc Atletico împotriva lui Ronaldo. Noi venim să jucăm şi să câştigăm în faţa lui Juventus” a mărturisit Simeone, spre surprinderea jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă.

Cristiano Ronaldo face ravagii în meciurile contra lui Atletico Madrid. Portughezul a marcat 25 de goluri contra ”colchonerilor” în întâlnirile directe, majoritatea pe vremea când evolua la Real Madrid. De când joacă la Juventus, Ronaldo a disputat 3 meciuri contra lui Juve şi le-a marcat deja 3 goluri. Cele trei reuşite din manşa retur de anul trecut din Liga Campionilor au întors calificarea în favoarea piemontezilor.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldodiego simeone 

viewscnt
Articole similare