Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Diferenţa a fost făcută la atitudine”. Primele reacţii după a treia victorie a Iaşiului în ultimele patru etape. Ce se întâmplă cu salariile de la Poli

”Diferenţa a fost făcută la atitudine”. Primele reacţii după a treia victorie a Iaşiului în ultimele patru etape. Ce se întâmplă cu salariile de la Poli

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a primit vizita lui hermannstadt în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1. Ultima clasată a reuşit să se impună cu scorul de 1-0, datorită unui gol spectaculos al lui Popadiuc în minutul 11.

Aducerea lui Nicolo Napoli înapoi în Copou pare să fi făcut minuni pentru moldoveni. Politehnica Iaşi a reuşit să câştige pentru a treia oară în ultimele patru etape, după ce nu se impusese deloc în 2021, în 12 runde. Ieşenii au învins-o pe Hermannstadt cu scorul de 1-0, graţie golului lui Popadiuc 11'. Astfel, trupa lui Napoli ajunge la 25 de puncte şi va începe play-out la egalitate cu echipa din Sibiu.

Primele reacţii după a treia victorie a Iaşiului în ultimele patru etape

În urma partidei, Sorin Buşu s-a arătat mândru de rezultat. Fundaşul stânga şi-a felicitat colegii pentru dăruirea dovedită şi a dezvăluit că, pe lângă problemele sportive, problemele financiare de la Iaşi încep să fie îndreptate.

”În primul rând, diferenţa a fost făcută la atitudine, la dăruire. Cred că în această seară noi am avut un plus la acest capitol şi a contat foarte mult. Până acum am fost sub pământ, acum am ajuns la un nivel cu ceilalţi şi de acum încolo trebuie să începem să ne ridicăm.

Noi am început să ne facem treaba pe teren, acum şi cei care decid pe partea financiară, că nu ştiu exact cine se ocupă, cu siguranţă o să încerce să rezolve această problemă şi noi avem încredere că vor reuşi”, a declarat Sorin Buşu, după victoria cu Hermannstadt.

VIDEO | Rezumat Craiova - CFR 0-0

Afla mai multe despre: liga 1iaşi hermannstadtpoli iaşiplay-out iaşisorin buşu 

viewscnt
Articole similare