Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Diferenţa între a fi mare şi a fi nimeni e foarte mică". Dan Petrescu şi-a amintit de Mondialul din 1994: "N-am mai ieşit o lună şi jumătate din casă"

"Diferenţa între a fi mare şi a fi nimeni e foarte mică". Dan Petrescu şi-a amintit de Mondialul din 1994: "N-am mai ieşit o lună şi jumătate din casă"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor, după ce a pierdut meciul de pe propriul teren, la loviturile de departajare, cu Dinamo Zagreb. Golofca a avut şansa de a o califica pe campioana României în turul următor, însă a ratat execuţia decisivă, croaţii au revenit şi au mers mai departe.

Felul în care CFR Cluj a pierdut meciul cu Dinamo Zagreb i-a adus aminte lui Petrescu de penalty-ul ratat chiar de el, la Campionatul Mondial din 1994, când România a fost eliminată în sferturile de finală de Suedia.

"Diferenţa între a fi mare şi a fi nimeni e mică. Dacă Golofca dădea gol, eram mari toţi, spuneam că a fost un meci perfect. Golofca a ratat şi acum suntem nimeni toţi. După un meci în care cred eu că meritam mai mult. Numai ghinionul a făcut, în opinia mea, ca noi să nu mergem mai departe.

Când ratezi trei lovituri de 11 metri, e greu să câştigi un meci de fotbal. Ei au fost mai norocoşi. Eu nu am ratat penalty cu Suedia? Nu am dormit o lună şi jumătate. Va fi greu să îşi revină Golofca. Eu, după ce am ratat, am avut o lună şi jumătate de pauză, dar nu am ieşit din casă.

Am rămas în America şi o lună şi jumătate am stat pur şi simplu în cameră. Ei trebuie să vină la antrenament mâine şi să joace. Sper ca asta să îi ajute să uite. Nu aş da în viaţa mea vina pe cineva care ratează un penalty, pentru că şi eu am ratat şi ştiu prin ce am trecut" , a declarat Dan Petrescu.

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare