Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diferenţa observată de Darius Olaru între Adi Mutu şi Mirel Rădoi: "E diferit. Se vede că a jucat în Italia". Ce campionat nu i s-ar potrivi fotbalistului FCSB

Diferenţa observată de Darius Olaru între Adi Mutu şi Mirel Rădoi: "E diferit. Se vede că a jucat în Italia". Ce campionat nu i s-ar potrivi fotbalistului FCSB

Echipa națională

Comentarii

Darius Olaru face parte din lotul naţionalei U21 a României, care a ajuns în Ungaria pentru Campionatul European. Tricolorul a vorbit despre campionatul în care şi-ar dori să se transfere, dar şi despre diferenţele dintre Adrian Mutu şi Mirel Rădoi.

Darius Olaru, despre diferenţa dintre Adi Mutu şi Mirel Rădoi

"Cred eu că vom face o figură frumoasă (n.r. - la EURO). Nu ştiu neapărat dacă mi s-ar potrivi atât de bine Anglia, e un campionat mai pe forţă, dar n-aş spune ”nu” niciodată unui eventual transfer. Cred că-mi place mai mult Spania, dar mi-e indiferent, din acest punct de vedere. Nu prea îmi plac alte activităţi, chiar şi în timpul liber îmi place să mă uit foarte mult la fotbal, să urmăresc fiecare echipă, să învăţ cât de multe pot şi s-ar putea să fie şi ăsta un mic avantaj pentru mine. Echipa să fie la fel de motivată şi să arătăm şi anul acesta că merităm să fim la acest turneu final şi normal, vrem să ne calificăm şi mai departe", a declarat fotbalistul de la FCSB pentru FRF. 

Darius Olaru a observat o diferenţă între fostul şi actualul selecţioner de la U21: "Mi se pare diferit, pe punct de vedere tactic, adică face multe antrenamente tactice şi se vede aşa, un pic, că a jucat într-un fotbal italian. Avem echipă bună şi cred eu că ne putem propune să fim acolo, în finală. Nu ştiu dacă mă gândesc (n.r. - la o convocare la prima reprezentativă), deocamdată mă gândesc aici, vreau să iau pas cu pas, să obţinem aici calificarea şi după, când merg la echipa de club, să-mi fac treaba acolo şi vom vedea mai departe ce se va întâmpla", a mai spus mijlocaşul convocat în naţionala U21.  

România, U21, la EURO

În primă fază se vor juca meciurile din faza grupelor, în perioada 24-30 martie. A doua fază se va juca în perioada 31 mai - 6 iunie, când se vor disputa meciurile eliminatorii. Campionatul European de Tineret este găzduit de Ungaria şi Slovenia. Componentă a grupei A, România U21 va juca toate meciurile la Budapesta.

Programul României U21 la Campionatul European de Tineret

  • România - Olanda, 24 martie, de la 22:00
  • Ungaria - România, 27 martie, de la 19:00
  • Germania - România, 30 martie, de la 19:00

 

Afla mai multe despre: darius olaruadi mutumirel radoifcsbdarius olaru fcsb 

viewscnt
Articole similare