Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Diferit, ciudat, straniu!" Un star de la Real Madrid ştie cum va arăta fotbalul de aici încolo: "Il vom trăi altfel"

"Diferit, ciudat, straniu!" Un star de la Real Madrid ştie cum va arăta fotbalul de aici încolo: "Il vom trăi altfel"

Real Madrid

Comentarii

Federico Valverde (Real Madrid) s-a destăinuit presei spaniole, într-un interviu acordat cotidianului madrilen, ABC.

Printre altele, uruguayanul care a explodat în acest sezon în tricoul Realului a vorbit şi despre cum va arăta fotbalul după pandemia de coronavirus: "Totul o să fie diferit, oarecum ciudat, probabil straniu. Dar va trebui să ne obişnuim. Fotbalul se va juca tot în 11 vs 11, dar ne va lipsi publicul. Şi nu mă refer doar la fanii noştri, ci lumea din tribune, care iubeşte fotbalul. Vom trăi diferit fenomenul în această perioadă" a mărturisit Valverde pentru ABC.

Mijlocaşul madrilenilor speră încă la titlul de campion în La Liga: "Ar fi frumos. Anul acesta a fost unul dificil pentur toată lumea. Ştim că suntem la două puncte de liderul clasamentul şi trebuie să facem o treabă excelentă pentru a spera la trofeu. Ar fi frumos să-l câştigăm, mai ales că multă lume ar merita să primească acest trofeu drept dedicaţie. Au suferit foarte mulţi oameni în această perioadă"

Poate Real Madrid să întoarcă dubla cu Manchester City? "Eu cred că da. Ar fi important pentru noi, pentru fani, pentru toată lumea. E posibil să întoarcem, pentru că suntem Real Madrid. Deci, totul este posibil şi ştiu şi adversarii noştri asta. E însă devreme să ne gândim la asta, dar cu siguranţă este unul dintre obiectivele noastre" a mai declarat talentatul mijlocaş uruguayan pentru sursa citată.

La numai 21 de ani împliniţi în iulie, Federico Valverde este evaluat acum la 54 de milioane de euro! Fotbalistul născut la Montevideo era cotat în urmă cu câteva luni la 20 de milioane de euro. Prestaţiile din acest debut de sezon din La Liga şi UEFA Champions League i-au crescut considerabil cota.

  • 32 de meciuri are Federico Valverde în actuala stagiune
  • A marcat două goluri şi a reuşit 6 pase de gol pentru formaţia blanco în 2068 de minute disputate în toate competiţiile

Afla mai multe despre: federico valverde 

viewscnt
Articole similare