Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dilemele celor de la West Bromwich în privinţa lui Filipe Teixeira: ”Unii fani încă au o pasiune pentru el”

Dilemele celor de la West Bromwich în privinţa lui Filipe Teixeira: ”Unii fani încă au o pasiune pentru el”galerie foto

Campionate

Comentarii

Filipe Teixeira a fost unul dintre favoriţii fanilor lui West Bromwich, după un început foarte bun, însă accidentările l-au îndepărtat însă de prima echipă şi, în cele din urmă, a fost lăsat să plece.

Teixeira este unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au evoluat în campionatul României. În 2011, a semnat cu FC Braşov, care l-a împrumutat de la Metalurg Doneţk şi apoi a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, Astra şi FCSB. Însă Teixeira a avut o carieră strălucită înainte de a ajunge în România, şubrezită însă de accidentări.

A început fotbalul la Felgueiras, de unde a fost transferat de PSG şi a jucat apoi pentru Leiria, Coimbra şi, în 2007, a fost cumpărat de West Bromwich. Într-un material publicat pe birminghammail.co.uk, jurnaliştii englezi notează că ”unii fanii ai lui West Bromwich încă au o pasiune pentru Filipe Teixeira”.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului a avut 62 de apariţii pentru WBA, timp în care a marcat cinci goluri, dar aceste cifre ”nu spun povestea completă”, mai scriu englezii. Teixeira începuse foarte bine la West Bromwich, unde ajunsese titular şi, când era în formă foarte bună, în martie 2008, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate.

A revenit după opt luni, a încercat din nou să se impună, dar n-a mai reuşit şi a fost împrumutat la Barnsley. Nici aici nu a impresionat şi, în cele din urmă, a fost lăsat să plece gratis la Metalurg Doneţk.


 

Afla mai multe despre: filipe teixeira 

viewscnt
Articole similare