Experiențe împreună.
You are here:

Diletta Leotta a căzut din nou victima hackerilor. Imagini din intimitatea jurnalistei au apărut în mod abuziv pe în spaţiul online

Diletta Leotta a căzut din nou victima hackerilor. Imagini din intimitatea jurnalistei au apărut în mod abuziv pe în spaţiul onlinegalerie foto

Diverse

Comentarii

Diletta Leotta (28 de ani), jurnalista sportivă care le-a furat minţile italienilor, a avut de suferit de pe urma unei mişcări infracţionale din spaţiul online.

Frumoasa prezentatoare a postului de televiziune DAZN a primit o lovitură teribilă. Imagini din intimitatea jurnalistei au apărut în mod abuziv pe în spaţiul online.

Sub pretextul unei răzbunări, mai multe fotografii ale ziaristei au apărut pe câteva chat-uri ale canalului Telegram. Diletta Leotta nu a fost singura victimă, printre victime numărându-se şi multe minore. Autorităţile italiene din domeniul comunicaţiilor au intervenit însă şi au închis canalele respective.

De altfel, Diletta Leotta a mai fost victima unei probleme asemănătoare şi în 2017, atunci când nişte hackeri au reuşit să-i sustragă din telefonul mobil mai multe fotografii nud, pe care le-au făcut publice în online.

viewscnt
Articole similare