Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dimităr Berbatov despre Erling Haaland: "Nici nu ştiu ce cuvinte să vă mai spun despre acest copil!"

Dimităr Berbatov despre Erling Haaland: "Nici nu ştiu ce cuvinte să vă mai spun despre acest copil!"

Borussia Dortmund

Comentarii

Dimitar Berbatov, unul dintre marii atacanţi ai fotbalului european în anii 2000, a vorbit despre Erling Haaland, noua senzaţie din Europa.

"Nu ştiu ce cuvinte să vă spun despre acest copil. Cred că cel mai important este să marchezi goluri, iar el face exact asta" spune Berbatov despre norvegianul vânat de marile cluburi ale Europei, în frunte cu Real Madrid şi Manchester United.

"Mingea nu i-a venit tocmai bine. În aceste condiţii trebuie să ştii să o loveşti, pentru că de cele mai multe ori, mingea se duce peste din acea situaţie. Dar el a pus piciorul exact unde trebuie şi cât trebuie. I-a dat forţa adecvată şi a găşit unul perfect. A fost un gol extraordinar pentru un atacant" spune bulgarul, despre reuşita lui Haaland din meciul cu Schalke.

De ce îl vrea Real Madrid pe Haaland! Norvegianul a marcat mai multe goluri decât tot atacul echipei lui Zidane

În acest sezon, Erling Braut Haaland a marcat 41 de goluri în 34 de meciuri. Adică mai multe goluri decât tot atacul formaţiei Real Madrid!

Planul grupării blanco este acela de a-i aduce pe Haaland şi pe Mbappe în aceeaşi echipă, scrie jurnalistul Daniel Cayetano. Iar cifrele fantastice ale tânărului atacant norvegian oferă garanţii pentru viitor.

Presa spaniolă a descoperit între timp că Haaland a marcat în acest sezon, mai multe goluri decât Luka Jovic în ultimele patru sezoane! Jovic are 40 de goluri marcate în ultimele 112 meciuri disputate, în timp ce Erling Haaland a marcat doar în acest sezon, 41 de goluri. Cifre care subliniază erupţia ”vulcanului norvegian”, cotat acum la 72 de milioane de euro

Afla mai multe despre: haalandberbatov 

viewscnt
Articole similare