Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dimităr Berbatov, despre situaţia lui Manchester United: "Messi şi Cristiano Ronaldo ar avea probleme acolo"

Dimităr Berbatov, despre situaţia lui Manchester United: "Messi şi Cristiano Ronaldo ar avea probleme acolo"

Fotbal

Comentarii

Manchester United se zbate în partea inferioară a clasamentului în Premier League, iar fostele glorii ale ”Diavolilor Roşii” deplâng situaţia echipei.

Dimităr Berbatov este de părere că nici Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu ar putea s-o pună pe linia de plutire.

”Manchester United nu arată ca o echipă în acest moment. Nu contează cât de bun eşti, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo ar avea probleme dacă ar merge acolo deoarece United nu este o echipă.

Atunci când vinzi două atacanţi de bază (n.r. Alexis Sanchez şi Lukaku) e nevoie să cumperi cel puţin unul. Toată lumea poate vedea că Manchester United are nevoie de o variantă de rezervă, pentru că Anthony Martial este accidentat şi nu mai există un alt golgheter adevărat acolo”, a declarat Berbatov.

Berbatov şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist

Fostul internaţional bulgar Dimităr Berbatov, fără club din aprilie 2018, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitatea de fotbalist.

“Ultimul meu meci a fost în urmă cu mai bine de un an, astfel că sunt de părere că este momentul potrivit să mă opresc. Deşi dacă mă gândesc, nu este niciodată Finalul, pentru că într-un fel sau altul voi rămâne în fotbal. A venit momentil să spun că după aproape 20 de ani de jucat fotbal îmi închei cariera activă de fotbalist profesionist” - Berbatov.

Dimităr Berbatov a jucat pentru echipele ŢSKA Sofia, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham, AS Monaco, PAOK Salonic şi, ultima dată, Kerala Blasters. El a obţinut şapte trofee cu echipele de club, între care se numără şi Premier League (2009, 2011 – cu Manchester United).

Pentru naţionala Bulgariei, Berbatov a evoluat în 78 de partide şi a înscris 48 de goluri.

Afla mai multe despre: dimităr berbatovmanchester united 

viewscnt
Articole similare