Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din ce în ce mai aproape de transferul carierei! Ianis Hagi, dorit de o echipă din Liga Campionilor! Anunţul făcut de italieni

Din ce în ce mai aproape de transferul carierei! Ianis Hagi, dorit de o echipă din Liga Campionilor! Anunţul făcut de italieni

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi n-a reuşit să se impună la Fiorentina, dar căpitanul Viitorului a rămas în atenţia echipelor puternice din Europa. Italienii anunţă că fiul lui Gică Hagi este monitorizat atent de o formaţie cu pretenţii din Serie A.

Gazzetta dello Sport a scris prima despre interesul lui AS Roma pentru Ianis Hagi, iar acum a venit rândul celor de la Il Messaggero să anunţe că AS Roma, semifinalista de anul trecut din Liga Campionilor, e tot mai interesată de Ianis.

Monchi, directorul sportiv al celor de la Roma, e hotărât să transfere mai mulţi fotbalişti tineri de perspectivă, în ideea de a o transforma total pe AS Roma în următorii ani. Ianis Hagi ar fi unul dintre tinerii cu potenţial din Europa pe care italienii vor încerca să-i transfere în perioada imediat următoare.

După experienţa nu tocmai plăcută de la Florenţa, Ianis Hagi ar accepta să se transfere doar la o echipă unde i se va promite că va avea şansa de a juca destul de des în competiţiile importante.

 

Afla mai multe despre: ianis hagitransferviitorulas roma 

viewscnt
Articole similare