Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din ce ţară erau băieţii? Suedia?" Marius Croitoru s-a dezlănţuit la conferinţa de presă! Ce a avut de reproşat după ce FC Botoşani a părăsit Europa League

"Din ce ţară erau băieţii? Suedia?" Marius Croitoru s-a dezlănţuit la conferinţa de presă! Ce a avut de reproşat după ce FC Botoşani a părăsit Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, a făcut o analiză "la cald" a înfrângerii cu echipa din Macedonia de Nord, Shkëndija, scor 1-0, în turul secund preliminar Europa League.

FC Botoşani - Shkëndija, 0-1, în turul secund preliminar Europa League

"Ce să spui despre un meci în care iei gol în minutul 2, după care domini clar, ai ocazii... Şi un penalti clar, care se vedea şi din... Din ce ţară erau băieţii? Suedia? Cred că şi de la ei de acasă se vedea penalty-ul ăla clar. Din păcate, nu am fost limpezi în faţa porţii. Spun din păcate pentru că am avut ocazii clare, cel puţin în a doua repriză.  Asta este! Altădată am avut şansă, acum nu am avut. La ce s-a întâmplat în meciul ăsta, sunt foarte trist. Nu credeam că se poate pierde o calificare şi cu un şut pe poartă, din păcate. 

Cu o echipă care se apără în ultimii 20 de metri e greu să găseşti spaţii. E greu să treci şi cu mingea în mână, darămite la picior. E foarte greu. Dar asta nu scuză cu nimic ratările pe care le-am avut. Trebuiau să fie, cel puţin a doua repriză, trei sau patru goluri. Probabil ne-a lipsit şi şansa în seara asta. Am pregătit meciul ca unul foarte important pentru noi, pentru istoria noastră, pentru viitorul nostru. Nu cred că s-au gândit, că nu aveau de ce să se gândească. Probabil dacă egalam, cu siguranţă nu mai puteau ţine ritmul cu noi. Dar din viaţa noastră, a antrenorilor, mai fac parte şi astfel de momente, din păcate. 

(n.r. - Te-au surprins cu ceva?) Da, cu scăriţa aia. Nu am putut să o antrenez la antrenament, asta este", a declarat Marius Croitoru în cadrul conferinţei de presă de după meci.  

FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67. Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2. De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare