Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din cinci au rămas două cluburi! Turcii insistă asupra plecării lui Adi Mutu în Super Lig: ultimele detalii

Din cinci au rămas două cluburi! Turcii insistă asupra plecării lui Adi Mutu în Super Lig: ultimele detalii

Echipa națională

Comentarii

Presa din Turcia a anunţat că selecţionerul naţionalei U21 a României, Adrian Mutu, ar putea pleca în Super Lig. Vestea vine la câteva săptămâni după ce jurnaliştii turci au susţinut că e dorit de cinci echipe.

Adrian Mutu e calificat cu naţionala U21 a României la EURO şi la Jocurile Olimpice. Totuşi, există posibilitatea ca antrenorul să plece înainte de aceste turnee. 

Adrian Mutu ar putea pleca la un club din Turcia

Adrian Mutu e prezentat de jurnaliştii de la Hurriyet drept o legendă şi un antrenor de succes, iar sursele publicaţiei citate au susţinut că "Briliantul" poaate ajunge în Turcia. Interesul pentru antrenorul român ar fi clar, în acest moment. 

De altfel, Adrian Mutu ar fi anunţat că ar fi de acord să facă pasul în Turcia şi că ar fi în discuţii cu două cluburi din Super Lig în privinţa salariului, mai susţin jurnaliştii turci. 

Dacă va accepta, numărul antrenorilor români din prima ligă a Turciei ar ajunge la trei. Kayserispor, cu Dan Petrescu pe banca tehnică, şi Rizespor, cu Marius Şumudică, se luptă pentru evitarea retrogradării în liga secundă. 

Adrian Mutu a mai fost antrenor la: FC Voluntari şi echipa secundă a lui Al Wahda.

Afla mai multe despre: adrian mututurciaadrian mutu antrenor turcia 

viewscnt
Articole similare