Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Europa League, în Liga a 3-a. Alibec ar putea evolua pentru FCSB II în meciul cu Avicola Borcea

Din Europa League, în Liga a 3-a. Alibec ar putea evolua pentru FCSB II în meciul cu Avicola Borcea

Superliga

Comentarii

De când a început sezonul, Alibec s-a dat în spectacol etapă de etapă. Dică s-a săturat şi îl trimite să se deblocheze în Liga a 3-a.

La vârsta aceasta, Alibec este incorigibil. Cel puţin aceasta este părerea lui Mirel Rădoi care a spus că ”sunt de acord cu Dică când spune că e foarte greu ca el să-l educe la vârsta asta. Ca şi căpitan de echipa el va trebui să înţeleagă că nu asta e mesajul pe care poate să-l aibă către suporteri, către coechipieri, către banca tehnică şi cred că uşor, uşor explicându-i lucruri el va înţelege”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Pentru Alibec, greul abia acum începe. Exclus din lot pentru deplasarea din Israel, Alibec ar putea fi noul star din Liga a treia. Hagi nu e de acord. Merită o nouă şansă, spune cel care l-a luat împrumut de la Inter în 2012.
 
Hagi este de părere că Alibec este doar un copil şi că responsabilitatea revine celor ”din spatele lui”. E un copil, toţi sunt copii. Noi, cei din spatele lor trebuie să îi motivăm, să avem grijă de ei. Chiar dacă au un moment neplăcut sau o scăpare. Trebuie să ne gândim că entuziasmul pe care ţi-l dă tinereţea, te poartă în anumite momente de care îţi pare rău”, i-a luat apărarea Hagi fostului său jucător. 

Afla mai multe despre: alibecfcsbsuspendare alibecliga 3,  

viewscnt
Articole similare