Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Din fericire, l-am observat la timp!” Niczuly explică momentul în care a fost lovit de Mamut: ”O intervenţie destul de dură” VIDEO

”Din fericire, l-am observat la timp!” Niczuly explică momentul în care a fost lovit de Mamut: ”O intervenţie destul de dură” VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Ivan Mamut a avut o intrare foarte dură la Ronald Niczuly, în minutul 3 al partidei dintre Sepsi şi Craiova.

Intervenţie dură a lui Roland Niczuly la Mamut

În minutul 3 al partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi CSU Craiova, meci terminat la egalitate cu scorul 0-0, Mamut a avut o intrare foarte dură la Niczuly. Atacantul celor de la Craiova a intrat tare prin alunecare la portarul celor de la Sepsi, iar din fericire acesta din urmă a reuşit să evite la timp o accidentare gravă. Croatul nu a luat nici măcar galben după intrarea periculoasă pe care a făcut-o împotriva adversarului său.

După meci Ronald Niczuly a discutat despre incidentul din minutul 3 ar partidei, dar şi despre meciul dintre Sepsi şi echipa de pe locul 2 din Liga 1.

"A fost o intervenţie destul de dură. Din fericire, l-am observat la timp şi am încercat să îl evit. Nu am reuşit în totalitate.", a spus Niczuly despre incidentul cu Mamut.

"A fost un meci de luptă. Este un punct meritat după aspectul jocului, spun eu. Puteam şi mai mult în a doua repriză, când am rămas 11 contra 10, dar din păcate şi la noi a venit acel cartonaş roşu şi s-a reechilibrat meciul.

"Sperăm să scoatem mai mult cu CFR, jucăm acasă şi sper să ne adaptăm noi mai repede cu aceste condiţii. Din câte am auzit, vor fi -10 grade, dar asta este, trebuie să jucăm şi pe această vreme. Trebuie să obţinem cât mai mult.", a mai spus portarul celor de la Spesi după meci.

Sepsi Sf. Gheorghe este pe locul 4 în Liga 1 şi are în cele 16 meciuri jucate, 28 de puncte acumulate. CSU Craiova este în continuare pe locul 2 după 16 etape şi are 33 de puncte. Craiovenii pot trece pe locul 3 , dacă CFR Cluj, care are 31 de puncte, o va învinge acasă la Gruia pe Academica Clinceni, echipa de pe locul 5 cu 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: sepsi craiova 

viewscnt
Articole similare