Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Liga 2, direct în lupta pentru titlul Ligii 1?! Clubul de tradiţie, lovitură financiară cu un brand puternic: "E cea mai mare sumă din istorie"

Din Liga 2, direct în lupta pentru titlul Ligii 1?! Clubul de tradiţie, lovitură financiară cu un brand puternic: "E cea mai mare sumă din istorie"

UTA

Comentarii

Cu un pas în Liga 1, conducătorii celor de la UTA Arad au reuşit să atragă în proiect, ca sponsor principal pentru sezonul viitor, un brand internaţional, dar şi o firmă a cărei cifră de afaceri pe anul 2019 a fost 100 de milioane de euro.

Părintele spiritual al noului proiect UTA Arad, Alexandru Meszar, a făcut public numele principalului sponsor pentru sezon următor, în urmă cu o săptămână. Acesta va fi Efbet, firmă de pariuri şi jocuri de noroc online, lider pe piaţa din Bulgaria, fiind totodată şi primul sponsor internaţional din istoria fotbalului arădean. 

În acelaşi timp, din punct de vedere financiar, sponsorizarea va fi cea mai mare din istoria de 75 de ani a clubului UTA Arad, lucru confirmat chiar de Alexandru Meszar, în urmă cu o săptămână, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Valoarea contractului pentru un sponsor de tricou, pe echipamentul de joc, este confidenţială, dar pot să vă spun că este cea mai mare din istoria clubului. Este vorba despre Efbet, o firmă internaţională de pariuri şi jocuri de noroc online, cu cea mai mare mare cifră de afaceri pe această categorie din Bulgaria", a declara Meszar.

Cifra de afaceri pe 2019: 100 de milioane de euro

Zilele trecute, UTA şi-a trecut în cont o nouă "victorie" financiară. A semnat parteneriatul cu o firmă ce are capital 100% românesc, fondată de un arădean, care a avut o cifră de afaceri în 2019 de 100 milioane de euro: International Alexander.

"UTA este un club de tradiţie în primul rând, de care soţul meu este pasionat de fotbal şi astfel am ajuns să şi sprijinim echipa. Nu are nicio legătură cu faptul că dorim să ne promovăm ca şi companie. Cifrele cu care ajutăm clubul sunt confidenţiale, nu le-am făcut niciodată publice, indiferent pe cine am sprijinit. Este pur dorinţa noastră de a da înapoi, către comunitate, din rezultatele pe care le avem ca şi companie şi am făcut asta dintotdeauna. Nu cred că suma este neapărat importantă, ci faptul că putem creşte şi mai mult împreună ca şi parteneri, noi în domeniul afacerilor noastre, iar clubul să genereze rezultate remarcabile şi să ajungă acolo unde îşi doreşte”, a adăugat managerul International Alexander, Loredana Apreutese.

Situaţia din Liga a 2-a s-a complicat puţin după ultimele două rezultate ale arădenilor, însă UTA rămâne lider în clasament şi favorită certă la promovare. Are 26 de puncte, cu două mai mult decât Turris Turnu Măgurele şi cinci peste Rapid Bucureşti, cu trei etape rămase de disputat.

Afla mai multe despre: fotbaluta aradliga 2 

viewscnt
Articole similare