Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Liga 2 la naţionala României, Dragoş Albu are ambiţii mari: ”Nu mă opresc aici. Abia aştept să joc în cupele europene”

Din Liga 2 la naţionala României, Dragoş Albu are ambiţii mari: ”Nu mă opresc aici. Abia aştept să joc în cupele europene”

Fotbal intern

Comentarii

Dragoş Albu, căpitanul lui FC U Craiova şi component al lotului din cantonamentul preolimpic, a discutat despre obiectivele sale pentru perioada următoare.

Campion în Liga 2 în acest sezon cu FC U Craiova, din postura de căpitan, la doar 20 de ani, Dragoş Albu a fost una dintre marile revelaţii din acest sezon al diviziei secunde. Mijlocaşul a fost om de bază la mijlocul echipei lui Trică şi a contribuit cu trei goluri şi trei pase decisive în 28 de partide.

Din Liga 2 la naţionala României, Dragoş Albu are ambiţii mari

Însă rolul său nu este să se remarce ofensiv meci de meci, ci să conducă echipa şi să dirijeze jocul, iar Albu nu a dezamăgit prea des pentru olteni. Astfel, munca şi prestaţiile sale i-au obţinut o convocare pentru turneul preolimpic, iar acesta vrea să o apuce cu ambele mâni.

Deşi a fost surprins de includerea în lot, Albu vrea să se impună şi să obţină biletul şi la Tokyo. Mai mult, proaspăt promovat cu FC U Craiova, acesta vrea să se lupte pentru un loc pe podium în sezonul viitor, dezvăluind ambiţia pe care o posedă fostul junior al lui Utrecht.

”Mă bucur foarte mult, am fost şi eu luat prin surprindere, dar mă bucur că toată munca depusă a fost rasplătită oarecum şi sper să nu mă opresc aici. E doar o acţiune, un cantonament, abia aştept să ajung acolo şi sper să rămân mai departe la celelalte acţiuni.

Eu îmi doresc să intrăm fără probleme în play-off şi apoi să ne batem la primele trei locuri. Abia aştept să joc cu Craiova în cupele europene şi va fi un moment de nedescris. Vreau să o iau pas cu pas, să joc la U23, să mă impun acolo şi voi vedea dacă pot face pasul la prima reprezentativă”, a dezvăluit Dragoş Albu.

VIDEO | Sărbătoarea după promovarea Craiovei

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: dragoş albufc u craiovapromovare craiovaromânia u23 

viewscnt
Articole similare