Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din naţionala României, direct la FCSB! ”Tricolorul”, ofertat de Becali: ”Am vorbit cu agentul” | EXCLUSIV

Din naţionala României, direct la FCSB! ”Tricolorul”, ofertat de Becali: ”Am vorbit cu agentul” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Deşi are multe opţiuni la mijlocul terenului, FCSB a ofertat un internaţional român de tineret, după ce acesta a rămas liber de contract.

În 2021, România U21, cu o nouă generaţie, spera să repete figura frumoasă făcută la Campionatul European din 2019, când ”tricolorii” mici au ajuns în semifinalele turneului.

Echipa era aproape complet shimbată, cu câteva excepţii, dar a fost din nou la un pas de a ieşi din grupe, deşi înfruntase Ungaria, Germania şi Olanda.

Printre jucătorii care au făcut parte din naţionala condusă de Adi Mutu a fost şi un jucător crescut de Arsenal, Vlad Dragomir.

Fotbalistul a ajuns la Londra în 2016, de la academia lui Poli Timişoara, în schimbul sumei de aproximativ 115.000 de euro, şi a petrecut doi ani la echipele de juniori ale ”tunarilor”.

În 2018, Dragomir a fost lăsat liber de contract de Arsenal, iar FCSB i-a făcut o ofertă să vină la Bucureşti, a dezvăluit MM Stoica.

Însă, agentul său l-a îndrumat să nu revină în România, ci să plece în Italia, astfel că a ajuns la Perugia, care l-a vândut la Virtus Entella în urmă cu un an, pentru 150.000 de euro.

În această vară, mijlocaşul central cotat la 800.000 de euro a ajuns în Cipru, liber de contract, la Pafos FC.

Din naţionala României, direct la FCSB

Vlad Dragomir a ajuns în Cipru. Noi i-am făcut ofertă. Agentul a preferat să-l îndrepte spre Italia, când Arsenal l-a lăsat liber. Am vorbit cu agentul lui şi i-am spus că suntem pregătiţi.

Îmi plăcea foarte mult de el. Simion joacă la echipa care a cochetat cu locul unu şi e mereu pe podium, nou promovată, şi joaca titular meci de meci.

Am văzut şi eu câteva meciuri, cred că suntem peste. Avem echipe peste Cipru, pentru că sunt foarte mulţi jucatori care sunt la final de carieră şi nu prea mai au mare chef.

Dar în Cipru e viaţa frumoasă. E scumpă, dar e frumoasă”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Opt apariţii are Vlad Dragomir pentru selecţionata U21 a României, nereuşind deocamdată să ajungă şi la naţionala mare.

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare