Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din nou Unai Emery. Declaraţiile antrenorului spaniol după cel de-al patrulea trofeu Europa League din carieră: "Munca e secretul"

Din nou Unai Emery. Declaraţiile antrenorului spaniol după cel de-al patrulea trofeu Europa League din carieră: "Munca e secretul"
Comentarii

Villarreal a câştigat pentru prima dată Europa League, miercuri seară, la Gdansk, după ce a învins-o pe Manchester United la loviturile de departajare, scor 12-11.

"Secretul este munca. Jucătorii au arătat o frumoasă mentalitate pe tot parcursul competiţiei şi în finală. Am reuşit să rezistăm împotriva unui adversar bun, să înscriem când am putut şi să terminăm mai bine decât ei.

Loviturile de departajate nu sunt atât de mult o loterie: trebuie să ai un cap tare în momentul de maximă presiune al execuţiei, iar jucătorii au fost fabuloşi. Încerc să le ofer tot ce le permite să lucreze mai bine şi să-şi cunoască adversarul, lucruri care să-i facă să crească în adversitate. Trebuie să răspunzi întotdeauna prezent în faţa circumstanţelor.

În acest sezon, nu am lucrat loviturile de departajare (n.r. - la antrenamente), dar jucătorii au fost fabuloşi. Este uimitor şi minunat că toată lumea a înscris. Este o mândrie pentru Villarreal, pentru preşedintele său, pentru proiectul său", a declarat Emery.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi de Cavani ’55 pentru United.

La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchetser United a ratat portarul De Gea.

Pentru Unai Emery, acesta a fost al patrulea trofeu al Europa League cucerit în carieră, după cele cu FC Sevilla din perioada 2014-2016.

Afla mai multe despre: unai emery 

viewscnt
Articole similare