Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Din păcate am fost un pic naivi şi au profitat de greşelile noastre”. Jucătorii lui Sepsi, dezamăgiţi după înfrângerea cu Clinceni

”Din păcate am fost un pic naivi şi au profitat de greşelile noastre”. Jucătorii lui Sepsi, dezamăgiţi după înfrângerea cu Clinceni

Superliga

Comentarii

Academica a primit vizita lui Sepsi în penultima etapă a play-off-ului ligii 1. Ilfovenii au reuşit să se impună cu scorul de 2-1 după ce trupa lui Leo Grozavu deschisese scorul.

Sepsi începuse partida cu Clinceni perfect, după ce a reuşit să deschidă scorul în minutul 13. Jucătorii lui Grozavu dominaseră începutul de meci, dar, imediat după ce au marcat, ilfovenii au dat o replică decisivă. Tănase a egalat la doar două minute după deschiderea scorului, iar Chunchukov a dat lovitura în a doua repriză, cu un gol de senzaţie.

Jucătorii lui Sepsi, dezamăgiţi după înfrângerea cu Clinceni

Astfel, formaţia din Sf. Gheorghe, mare favorită înainte de meci, a plecat acasă cu mâna goală, iar jucătorii nu şi-au putu ascunde dezamăgirea. Ştefănescu a recunoscut că echipa nu a prestat la nivelul la care putea, în timp ce Aganovic, care deschisese scorul, a spus că baieţii lui Grozavu au fost ”naivi”, dar că merită să se afle în play-off.

”Am făcut un meci slab din partea mea. Cu FCSB am pierdut două puncte imense, dacă câştigam atunci aveam mai multe şanse. Am văzut şi aseară ce s-a întâmplat şi era clar că era greu să prindem locul 3”, a declarat Ştefănescu.

”Din păcate am fost un pic naivi şi ei au profitat de greşelile noastre. Merităm acest loc. Mai avem un meci şi sperăm şi la baraj. Am demonstrat anul ăsta că merităm mai mult. Sperăm că vin şi suporterii lângă noi şi să jucăm barajul”, a adăugat Aganovic.

Afla mai multe despre: play-off liga 1academica clinceni sepsiaganovicştefănescu 

viewscnt
Articole similare