Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din păcate, sunt doar trei puncte". Carlo Ancelotti le-a dat veşti bune fanilor lui Real Madrid după victoria din El Clasico: "Suntem capabili să suferim"

"Din păcate, sunt doar trei puncte". Carlo Ancelotti le-a dat veşti bune fanilor lui Real Madrid după victoria din El Clasico: "Suntem capabili să suferim"
Comentarii

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a comentat victoria din El Clasico, 2-1 cu Barcelona. El e mulţumit de nivelul la care a ajuns echipa sa, în plin sezon.

Carlo Ancelotti, după victoria în faţa rivalei: "Toată echipa arată bine acum"

"Golul este o calitate pe care o are el (n.r. - Alaba), a găsit spaţiu acolo şi a finalizat foarte bine. Toată echipa arată bine acum, vrea să joace şi acesta este un lucru bun. 

Am jucat împotriva unei echipe extraordinare, care a făcut un meci foarte bun. Am suferit, dar faptul că suntem capabili să suferim împreună, să nu ne pierdem controlul, dacă nu avem mingea, este o calitate. Un meci practic, inteligent, am stat foarte bine în defensivă. Sunt fericit că am câştigat, pentru că El Clasico este cel mai important meci, am câştigat aici, aşa că suntem mulţumiţi, dar, din păcate, sunt doar trei puncte", a declarat tehnicianul lui Real Madrid. 

Barcelona - Real Madrid 1-2, în El Clasico

Real Madrid a învins în El Clasico, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a X-a a campionatului spaniol LaLiga.

La meci au asistat 86.422 de spectatori, fiind cea mai slabă asistenţă din ultimele zece ediţii ale acestui derbi în Catalonia, cu excepţia partidei din 24 octombrie 2020, când spectatorii nu au avut acces pe Camp Nou, din cazua pandemiei de coronavirus.

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe locurile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri.

Osasuna este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Atletico Madrid, pe locul 5, cu 17 puncte, dar cu două jocuri mai puţin.

FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridbarcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare