Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din Pipera se vede alt fotbal!" Reacţia lui Cornel Dinu când a auzit ce a spus Gigi Becali despre Craiova - FCSB

"Din Pipera se vede alt fotbal!" Reacţia lui Cornel Dinu când a auzit ce a spus Gigi Becali despre Craiova - FCSB

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în derby-ul cu CS U Craiova, scor 1-0, graţie unui gol marcat pe final de Filipe Teixeira, la capătul unui meci în care oltenii au ratat marile ocazii de gol.

Impresia generală a fost că FCSB a câştigat cu noroc pe arena Ion Oblemenco, însă asta nu l-a oprit pe patronul roş-albaştrilor să-şi laude echipa, precizând că elevii lui Nicolae Dică au făcut "cel mai bun meci din acest play-off".

"Aşa se joacă fotbal. Multă muncă, dăruire, ambiţie. Aşa se joacă dacă vrei să ajungi fotbalist şi să câştigi trofee. Se poate spune că e cel mai bun meci din 2018. Atitudinea a fost alta, aşa trebuie să joci dacă eşti fotbalist!", a spus Becali, convins că echipa sa ar fi fost deja campioană dacă ar fi evoluat în acelaşi fel şi în celelalte meciuri din play-off.

Reacţia lui Becali l-a stârnit pe Cornel Dinu. Prezent în studioul Telekom Sport, "Procurorul" a concluzionat ironic: "Din Pipera se vede alt fotbal!".

Dinu a criticat prestaţia ambelor echipe în derby-ul de aseară, considerând că meciul nu s-a ridicat în niciun moment la nivelul aşteptărilor.

"În privinţa jocului, mult zgomot pentru nimic. Craiova dovedeşte că nu se descurcă cu echipele care sunt la acelaşi nivel, dacă nu cumva superioare/

Din Pipera se vede alt fotbal...  Domne că se implică patronul la pauza, face schimbari. Asta e o tâmpenie Nu schimbarile sunt decisive, astea sunt coincidenţe. Am schimbat şi am câştigat... Nu! Important e ce se face până la schimbari, cum e pregatită echipa, ce strategie are.

Faza golului e hazlie total în ceea ce priveşte apărătorii Craiovei. Screciu, săracul... Nu se poate doi jucători să fie întorşi de maniera asta... După părerea mea şi Screciu este o improvizaţie de apărător, suntem obişnuiţi cu el debutând ca mijlocaş... Şi Screciu, dacă ne amintim bine, a intrat cu doua trei minute in urmă, deci probabil că e prima lui atingere. Prima atingere, care e total greşită ca poziţionare. Nu se poate să nu urmăreşti un jucător şi să treacă pe lângă tine. E prins pe călcâie, se împiedică"
, a declarat Cornel Dinu la Minutul 91, în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: becalidinuminutul 91fcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare