Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din preliminariile Conference League cu FCSB, în Liga 3! La ce club a putut ajunge fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali în primele meciuri

Din preliminariile Conference League cu FCSB, în Liga 3! La ce club a putut ajunge fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali în primele meciuri

FCSB

Comentarii

La nici măcar un an de la despărţirea de FCSB, unul dintre fotbaliştii lăudaţi de Gigi Becali a semnat cu o echipă din Liga 3.

Gigi Becali spunea că "ajută mai mult în atac decât Radunovic", iar acum a semnat cu o echipă din Liga 3

Fundaşul stânga Sorin Şerban (23 de ani) a fost prezent la ACS Mediaş, club cu ambiţii din Liga 3. Noua echipă din Mediaş ocupă locul al doilea în clasament, în seria a 9-a, iar de curând a bifat un transfer important. 

Liber de contract de trei luni, după despărţirea de Poli Iaşi, unde a bifat 19 apariţii, Sorin Şerban a fost prezent la ACS Mediaş, unde probabil va avea locul de titular asigurat. 

"Am ales să vin la Medias deoarece mi s-a părut un proiect interesant şi de viitor, oamenii de aici din club şi-au arătat interesul faţă de mine, iar eu am acceptat cu inima deschisă.

⁠Obiectivul meu e sa am cât mai multe reuşite in tricoul Mediaşului şi sa îmi ajut colegii sa ducem echipa acolo unde îi e locul.

Îmi doresc ca suporterii sa fie alături de noi şi sa ne susţină la fiecare meci pentru ca prezenta lor la stadion ne da o motivatie in plus, chiar dacă e un oraş mic, toţi împreuna putem sa facem lucruri mari“, a spus Sorin Şerban, la prezentarea oficială la echipa din Mediaş.

Sorin Şerban a plecat de la FCSB "la pachet" cu: Joonas Tamm, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov, Deian Sorescu sau Răzvan Oaidă.

"Eu consider că Şerban ne ajută mai mult în atac decât Radunovic. Cu Radunovic nu s-a întâmplat nimic, nu are nicio vină, a fost schimbat doar din punct de vedere al jocului, m-am gândit că Şerban e mai bun în atac. E U21, îmi place mie mai mult de el, cu asta basta", spunea Gigi Becali, după primele meciuri ale lui Sorin Şerban la FCSB. 

Sorin Şerban a jucat în 16 meciuri pentru FCSB şi l-a impresionat pe Gigi Becali după primele apariţii, când i-a făcut concurenţă lui Risto Radunovic. Fotbalistul român a jucat în preliminariile Conference League, când FCSB a trecut de Şahtior Karagandy, însă prestaţiile oscilante l-au îndepărtat de lot. 

Afla mai multe despre: sorin serbansorin serban fcsbsorin serban acs medias 

viewscnt
Articole similare