Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din ring, direct la Hollywood. Două dintre cele mai în vogă superstaruri au primit propunerea de a juca în filme

Din ring, direct la Hollywood. Două dintre cele mai în vogă superstaruri au primit propunerea de a juca în filmegalerie foto

WWE

Comentarii

Becky Lynch(n.r. Rebecca Quin) şi Roman Reigns(n.r. Joe Anoa'i) au şanse mari să le calce pe urme lui Dwayne „The Rock” Johnson şi John Cena. Cele două superstaruri WWE sunt dorite cu insistenţă de casele de producţie de la Hollywood.

WWE a fost întotdeauna o rampă de lansare pentru wrestleri spre industria filmului. The Rock şi John Cena sunt cele mai bune exemple, cei doi fiind doi dintre cei mai în vogă actori ai momentului la Hollywood.

În lumea filmului au apărut din ce în ce mai multe zvonuri cum că Roman Reigns, cel care este de altfel şi văr cu The Rock, şi campioana Raw-ului, Becky Lynch, sunt doriţi cu insistenţă de către regizorii de filme de la Hollywood.

Conform WrestlingNewsco, irlandeza în vârstă de 33 de ani are două oferte greu de refuzat, ea intrând în atenţia regizorilor după ce s-a remarcat la fel de bine ca în wrestling şi în postările de pe Twitter.

Wrestling Observer a scrie că o revistă importantă pentru femei şi-o doreşte pe Becky într-un proiect important datorită popularităţii pe care a căpătat-o în întreaga lume începând cu anul 2018.

„The Big Dog” este şi el în atenţia mai multor regizori, aceştia considerându-l un actor înnăscut. Roman şi Becky se pregătesc deja să debuteze în două producţii. Fostul campion Universal joacă în „The Worn Missy”, de pe Netflix, care va avea premiera pe 13 mai, în timp ce Lynch va apărea în „Billions”, pe 3 mai.

Cei doi nu sunt însă la primele experienţe cinematografice. Becky Lynch a jucat în „The Marine 6”, film produs de WWE, în timp ce Roman Reigns i-a fost partener lui The Rock în Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Becky Lynch în Marine 6

Roman Reigns în Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wweroman reignsbecky lynchhollywood 

viewscnt
Articole similare