Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din Superligă, în Liga 2. Fotbalistul trecut pe la Farul şi FCSB este aşteptat să semneze rezilierea

Din Superligă, în Liga 2. Fotbalistul trecut pe la Farul şi FCSB este aşteptat să semneze rezilierea

CSM Poli Iași

Comentarii

Continuă schimbările importante la nivelor loturilor formaţiilor din Superligă.

Conform informaţiilor oferite de gsp.ro, mijlocaşul celor de la Poli Iaşi, Robert Ion (24 de ani), nu a mai fost inclus pe Lista A pentru a evoluat în Superligă şi este pe picior de plecare.

Robert Ion, pe făraş la Poli Iaşi

Se pare că antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, nu a fost mulţumit de randamentul lui Robert Ion în prima parte a sezonului şi l-a înştiinţat că nu mai are nevoie de serviciile sale. 

Fotbalistul a fost scos de pe lista de Superligă şi şi-ar putea rezilia contractul cât de curând. 

Mijlocaşul lateral nu duce lipsă de oferte. Sursa citată anunţă că Robert Ion ar putea ajunge în Liga 2, la FC Argeş.

  • În acest sezon de Superligă, Robert Ion a bifat 17 meciuri (619 minute) la Poli Iaşi, reuşind să marcheze un singur gol, chiar împotriva FCSB-ului, într-o înfrângere scor 1-3.

Cine este Robert Ion?

Robert Ion s-a născut pe 5 septembrie 2000 la Bucureşti. Şi-a început cariera la Regal Sport Bucureşti, fiind coleg cu Octavian Popescu, Radu Drăguşin sau Ovidiu Perianu, iar în 2017 s-a transferat la FCSB.

În sezonul 2018/2019, Robert Ion a fost împrumutat la Academica Clinceni, în Liga 2, şi reuşea cel mai bun sezon al carierei sale de până acum: 32 de partide, 9 goluri şi o pasă decisivă.

  • La scurt timp, Robert Ion avea să bifeze şi primele sale prezenţe în lotul U19 al naţionalei României, iar viitorul său părea unul luminos.

Un sezon mai târziu, Robert avea să debuteze pentru FCSB într-un meci oficial, contra moldovenilor de la Milsami, în preliminariile Europa League, într-o victoria a roş-albaştrilor cu 2-1.

Cu toate acestea, avea să fie din nou împrumutat la Academica Clinceni, însă de data aceasta în Liga 1, iar cifrele sale nu au mai fost atât de bune: 19 meciuri, un gol şi o pasă de gol.

Au urmat, apoi, alte două împrumuturi succesive, la FC Voluntari şi Academica Clinceni, însă fără reuşite spectaculoase.

În vara lui 2022, FCSB decide să se despartă de Robert Ion, iar mijlocaşul ajunge sub comanda lui Gică Hagi, la Farul Constanţa.

Regele l-a utilizat în cinci partide, apoi i-a transmis că este liber să plece oriunde doreşte. Aşa a ajuns Robert Ion, în vara lui 2023, la Poli Iaşi.

Din păcate, nici aventura sa la Poli Iaşi nu a decurs conform planului şi, cel mai probabil, acum va lua drumul Ligii 2.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Robert Ion, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: robert ionleo grozavugica hagi 

viewscnt
Articole similare