Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a anunţat decizia luată după ce Mulţescu a luat în calcul plecarea: "A fost o reacţie personală"

Dinamo a anunţat decizia luată după ce Mulţescu a luat în calcul plecarea: "A fost o reacţie personală"

Dinamo București

Comentarii

Oficialul lui Dinamo Bucureşti, Marius Nicolae, a făcut un anunţ în privinţa antrenorului Gheorghe Mulţescu, cel care s-a gândit la plecarea de la echipă.

"Mergem înainte în această formulă"

Situaţia s-a detensionat la Dinamo Bucureşti, acolo unde Gheorghe Mulţescu a luat în calcul plecarea. Conducerea a făcut un anunţ în privinţa viitorului băncii tehnice.

„A fost o reacţie personală a domnului Mulţescu să spună că nu ar mai continua, dar mergem înainte în această formulă şi credem că vom izbândi. Totul este bine, din acest punct de vedere. Suntem la Săftica, muncim. Am avut sâmbătă o şedinţă cu toţii, au participat şi jucătorii, depinde de ei, iar ei ştiu asta. Suntem toţi mobilizaţi şi concentraţi să scoatem echipa din situaţia asta”, a declarat Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor. 

Oficialul dinamovist i-a ameninţat şi pe petrecăreţi: „Nu scapă nimeni. Dar acum avem ceva de realizat împreună, de aceea li s-a explicat că depinde de ei. E soarta lui Dinamo la mijloc”, a mai spus Marius Nicolae. 

Dinamo este pe locul 14, cel care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1, cu 27 de puncte. Hermannstadt îi poate lua locul luni, dacă nu pierde cu Poli Iaşi. Doar moldovenii şi sibienii sunt sub alb-roşii. 

Afla mai multe despre: gigi multescudinamomarius nicolae 

viewscnt
Articole similare