Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a bifat cel mai important transfer al verii | A făcut vizita medicală şi a semnat în urmă cu scurt timp

Dinamo a bifat cel mai important transfer al verii | A făcut vizita medicală şi a semnat în urmă cu scurt timp

Dinamo București

Comentarii

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocaşului croat Tomislav Gomelt la clubul din Ştefan cel Mare.

Fost component al reprezentativei sub 19 ani a Croaţiei, Tomislav Gomelt a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti pentru următoarele trei sezoane competiţionale. Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare va purta tricoul cu numărul 21 şi va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă programată sâmbătă, 21 iulie (ora 17:00), în cantonamentul de la Săftica.
 
BURSA TRANSFERURILOR LA DINAMO
Antrenor: Florin Bratu (confirmat)
Veniri: Sg. Popovici (Gaz Metan), M. Axente (FC Botoşani), Sorescu (ASU Poli), Gomelt (Lorca)
Plecări: Monroy (Călăraşi), P. Petre (Poli Iaşi), Palici (Sheriff), I. Popescu, (Chindia), Romera (Almeria), Marici (Arka Gdynia), Nemec, Nica, Torje, Brănescu (contracte expirate)
 
23 de ani a împlinit Gomelt pe 7 ianuarie 2018. Format la juniorii clubului Tottenham Hotspur, Gomelt a mai jucat în carieră la RCD Espanyol B, Royal Antwerp FC, FC Bari, CFR Cluj, HNK Rijeka şi Lorca FC.
 
53 de meciuri a jucat Gomelt în toate competiţiile pentru CFR Cluj, Liga 1 (44), Cupa României (8) şi Cupa Ligii (1), în perioada 2015-2017. A marcat, în campionat, două goluri pentru clujeni.
 
1 trofeu are Gomelt în palmares, Cupa României cu CFR Cluj în 2016. Cu Gomelt titular, CFR Cluj s-a impus la loviturile de departajare împotriva echipei din Ştefan cel Mare în finala disputată pe Arena Naţională în urmă cu doi ani.
 

Afla mai multe despre: dinamotransfertomislav gomelt 

viewscnt
Articole similare