Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a câştigat lejer cu Chiajna, dar Rednic e nemulţumit: ”Nu îmi place. I-am certat. Poate mai pleacă doi-trei jucători”

Dinamo a câştigat lejer cu Chiajna, dar Rednic e nemulţumit: ”Nu îmi place. I-am certat. Poate mai pleacă doi-trei jucători”
Comentarii

Mircea Rednic s-a declarat nemulţumit după succesul lui Dinamo în faţa celor de la Chiajna, scor 3-2. Tehnicianul ”câinilor” e nemulţumit de faptul că jucătorii săi s-au relaxat la 3-0.

Rednic şi-a ameninţat fotbaliştii cu noi plecări dacă nu se vor concentra la fiecare meci până la finalul campionatului.

Nu îmi place că jucătorii s-au relaxat la 3-0. Îţi lasă un gust amar. Dacă mai erau vreo cinci minute, aveam emoţii. Normal că i-am certat. Mă bucur pentru Papazoglou că a marcat, este un adevărat atacant şi pe viitor va juca mult mai bine.

Avem concurenţă în atac, îmi doresc şi în apărare să fie concurenţă. Nu mai vine niciun jucător, dar poate mai pleacă vreun jucător sau chiar doi. N-avem voie să ne relaxăm aşa. Glumesc acum, n-ar trebui să mai plece nimeni, dar nu îmi place ce am văzut.

Cred că SMURD-ul Mulţescu era cea mai bună soluţie la Chiajna şi aveau şanse mai mari la salvare”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare