Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a confirmat oferta primită pentru Deian Sorescu. Clubul din campionatul puternic a făcut pasul: "Ne-au trimis în scris"

Dinamo a confirmat oferta primită pentru Deian Sorescu. Clubul din campionatul puternic a făcut pasul: "Ne-au trimis în scris"

Dinamo București

Comentarii

Directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a confirmat că pentru Deian Sorescu a existat o ofertă. Fotbalistul ar fi putut ajunge în Turcia. De asemenea, impresarul Victor Becali a susţinut că a existat interes şi din Germania.

Echipa care l-a ofertat pe Deian Sorescu

Dinamo se află într-o situaţie financiară grea. Dacă l-ar vinde pe Deian Sorescu, atunci "câinii" ar mai ameliora situaţia din club, dar conducerea ţine la suma de transfer. 

Iuliu Mureşan a recunoscut că alb-roşii au refuzat oferta venită de la Gaziantep pentru golgheterul echipei: "Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important şi se aşteaptă mult de la el. Ştim cu toţii că are forţă, experienţă, deşi este un fotbalist tânăr!”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Realitateasportiva.net.

Deian Sorescu, de vânzare

Internaţionalul român ar fi putut ajunge în Zweite Bundesliga, acolo unde evoluează Dragoş Nedelcu. Agentul Victor Becali a dezvăluit informaţiile pe care le are: ”Pe mine m-a sunat cineva în legătură cu Sorescu. Am întrebat la Dinamo şi mi-au spus că are o hârtie de 800.000 de euro şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer, iar eu am transmis mai departe.

Cei de acolo nu au mai sunat nici în ziua de astăzi. Clubul despre care vă vorbesc este din Germania, din liga a doua. Salariul era însă unul destul de mic, aproximativ 15.000 de euro. Pentru liga a doua de acolo sunt bani puţini. Când o echipă are nevoie de un jucător pune mâna şi plăteşte, indiferent cât cere clubul respectiv pe el!”, a declarat impresarul pentru sursa citată. 

 

Afla mai multe despre: deian sorescutransfer deian sorescu 

viewscnt
Articole similare