Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a fost aproape de un transfer important. Un titular în prima ligă scoţiană trebuia să ajungă în Ştefan cel Mare! Ce s-a întâmplat

Dinamo a fost aproape de un transfer important. Un titular în prima ligă scoţiană trebuia să ajungă în Ştefan cel Mare! Ce s-a întâmplat

Dinamo București

Comentarii

Una dintre marile probleme ale celor de la Dinamo în prima parte a campionatului a fost defensiva. Mircea Rednic încearcă să întărească acest compartiment din mers, iar unul dintre jucătorii doriţi în Ştefan cel Mare a fost un fotbalist din Scottish Premier League.

Francezul Damien Dussaut, albanezul Naser Aliji şi englezul Jordan Mustoe vor întări aripile defensivei dinamoviste, iar Linas Klimavicius vine să ajute zona centrală a apărării câinilor.

Dinamo a mai testat însă o pistă importantă în această iarnă, scrie footballscotland.co.uk. Fundaşul scoţian Ziggy Gordon de la Hamilton Academical a fost dorit în Ştefan cel Mare, dar transferul său a picat pentru că gruparea de care aparţine Gordon nu a acceptat să-l lase pe Ziggy să plece în calitate de jucător liber de contract.

Zygmunt Ian Gordon are 25 de ani şi a fost crescut de Hamilton, formaţie pentru care a debutat în prima ligă scoţiană în februarie 2011. A mai trecut în cariera sa pe la Partick Thistle, dar a bifat şi două experienţe în Polonia la Jagiellonia Bialsytok şi Pogon Siedlce.

În actuala ediţie de campionat a jucat 24 meciuri pentru Hamilton şi a marcat un gol. Gordon are şi origine poloneză, mama sa, Barbara fiind născută la Cracovia. 

Afla mai multe despre: ziggy gordondinamo bucureştitransfer 

viewscnt
Articole similare