Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a fost învinsă într-un meci amical de Popeşti-Leordeni. Baptiste Aloe a debutat la Dinamo chiar dacă nu a semnat un contract

Dinamo a fost învinsă într-un meci amical de Popeşti-Leordeni. Baptiste Aloe a debutat la Dinamo chiar dacă nu a semnat un contract

Dinamo București

Comentarii

Echipa condusă de Flavius Stoican a pierdut meciul amical contra echipei din Liga 3, CS Popeşti-Leordeni, scor 1-2, pe stadionul Dinamo.

Flavius Stoican a decis să folosească mai mulţi fotbalişti pe care i-a adus recent, dar s-a bazat şi pe jucători de la a doua echipă. Fundaşul central francez Baptiste Aloe a fost introdus de Stoican în repriza secundă, chiar dacă el nu a semnat până în acest moment un contract cu Dinamo. 

Fotbaliştii împrumutaţi de la CFR Cluj, Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar, au fost titulari în echipa aliniată de antrenorul lui Dinamo. Cei de la Popeşti-Leordeni au dechis scorul în minutul 30, iar Igor Jovanovic a egalat pentru Dinamo după 8 minute, după ce a trimis mingea cu capul în poartă. 

CS Popeşti-Leordeni a trecut, din nou, în avantaj, în minutul 48. De asemenea, adversarii lui Dinamo au mai avut o bară în minutul 52 şi se puteau distanţa pe tabelă. În repriza secundă, la Dinamo au fost introduşi pe teren mai mulţi jucători de la echipa a doua, iar echipa lui Stoican nu şi-a mai creat ocazii importante de gol.

Jucătorii pe care i-a folosit Flavius Stoican:

Chesneau - Buleica, Jovanovic, Grigore, Tomozei - Creţu, Rodriguez, Răducan - Bani, Amzar, Celar. Au mai fost introduşi: Figueiredo, Fara, Matei, Pierret, Giafer, Stelea, Aloe, Ţone, Mitran, Penescu, Floarea, Curea, Spînu. 

Afla mai multe despre: dinamo-popeşti leordeni-flavius stoica 

viewscnt
Articole similare