Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a jucat două partide amicale în pauza internaţională. Cine au fost fotbaliştii remarcaţi de conducere: ”Ei mi-au plăcut”

Dinamo a jucat două partide amicale în pauza internaţională. Cine au fost fotbaliştii remarcaţi de conducere: ”Ei mi-au plăcut”

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a discutat despre jucătorii ce l-au impresionat pe parcursul pauzei internaţionale, în cele două meciuri amicale disputate de Dinamo.

Dinamo a avut parte de un tur de sezon regular de coşmar în actuala stagiune, cu doar două victorii şi două egaluri în cele 15 partide disputate.

Dario Bonetti a început sezonul pe bancă, deşi a venit foarte târziu la club şi nu a avut timp să facă o pregătire de vară cum şi-ar fi dorit. Mai mult, ”câinii” încă aveau interdicţie la transferuri în acea perioadă.

Astfel, Dinamo a fost nevoită să se bazeze pe juniori şi fotbalişti de la echipa secundă în debutul sezonului, iar, după un început neaşteptat de bun de sezon, echipa s-a prăbuşit.

Odată cu ridicarea interdicţiei la transferuri, formaţia din Ştefan cel Mare a adus o mulţime de jucători, dar nici aceştia nu trecuseră printr-o pregătire de vară cum trebuie.

Cine au fost fotbaliştii remarcaţi de conducerea lui Dinamo în cele două meciuri amicale jucate în pauza internaţională

Astfel, odată cu venirea pauzei internaţionale din noiembrie şi definitivarea lotului, Mircea Rednic a pregătit două meciuri amicale pentru jucătorii săi şi mai multe antrenamente intense.

”Câinii” s-au impus în ambele meciuri, 3-2 cu FC Buzău şi 2-1 cu Astra Giurgiu, iar mai toţi jucătorii au avut şansa de a prinde minute. Doi fotbalişti au fost remarcaţi de Iuliu Mureşan, Antonio Borduşanu şi Petar Gluhakovic, fundaşul dreapta nou-venit.

Adevărul se vede la meci oficial şi pentru noi se va vedea luni, la meciul cu Voluntari. Am vrut să îi văd şi pe aceia (n.r. jucătorii noi), chiar dacă nu sunt pregătiţi şi e destul de riscant să îi foloseşti de la început.

Unii dintre ei mi-au plăcut şi mi-au plăcut câţiva din jucătorii tineri pe care îi avem în propria pepinieră. Mi-a plăcut Borduşanu foarte mult cum a jucat. L-am remarcat şi pe fundaşul dreapta, care a venit ultimul (n.r. Petar Gluhakovic).

Şi chiar avem nevoie pe acel post, pentru că probabil că Sorescu... şi eu aşa îl văd, şi Mircea îl vede aşa, joacă mai bine mai în faţă decât ca fundaş”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare