Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a mai oficializat un transfer în această dimineaţă! Fundaşul central Florin Bejan s-a alăturat în echipa "câinilor"

Dinamo a mai oficializat un transfer în această dimineaţă! Fundaşul central Florin Bejan s-a alăturat în echipa "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul central Florin Bejan, ultima oară la Astra Giurgiu, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti şi s-a alăturat lotului pregătit de antrenorul principal Eugen Neagoe în cantonamentul de la Săftica.

Născut pe 28 martie 1991, la Mangalia, Florin Bejan a evoluat în carieră pentru echipa secundă a celor de la FCSB, Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, MKS Cracovia, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu.

30 de meciuri a jucat Florin Bejan la Astra Giurgiu în sezonul trecut, 28 în campionat şi două în Cupa României. A marcat două goluri şi a avut o pasă decisivă.

150 de partide a adunat Florin Bejan în Liga 1 pentru Viitorul Constanţa, ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. În prima ligă a Poloniei a jucat 12 jocuri pentru MKS Cracovia.

1 trofeu a câştigat Florin Bejan în carieră, Supercupa României cu ASA Tg. Mureş, în 2015, 1-0 împotriva celor de la FCSB.

14 selecţii are Florin Bejan la loturile naţionale ale României, U21 (1), U19 (7) şi U17 (6).

 

Afla mai multe despre: bejan 

viewscnt
Articole similare