Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a primit răspunsul în privinţa "cazului Andrei Vlad". Care e singura şansă a "câinilor" de a juca finala Cupei României

Dinamo a primit răspunsul în privinţa "cazului Andrei Vlad". Care e singura şansă a "câinilor" de a juca finala Cupei României

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a mai pierdut o şansă de a juca finala Cupei României. Comisia de Recurs a respins apelul făcut de Dinamo.

Dinamo vrea în finala Cupei României. Comisia de Recurs i-a oprit pe "câini"

Dinamo a încercat să câştige la ”masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, partidă pe care ”câinii” au pierdut-o pe teren, scor 0-3. Dinamoviştii au depus memoriu la FRF pentru a câştiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc. Memoriul înaintat de gruparea din Ştefan cel Mare a fost însă respins.

Acum, dinamoviştii au primit răspunsul şi din partea Comisie de Recurs, care a fost unul asemănător cu prima decizie, conform Gazetei Sporturilor. 

Clubul alb-roşu mai are o şansă de câştiga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Sursa citată susţine că fanii vor strânge banii pentru începerea procesului, iar costul variază între 20.000 şi 45.000 de euro.

Pe teren, FCSB s-a impus cu 3-0 şi 1-0. Finala Cupei României va avea loc pe 22 iulie, de la 20:00, între FCSB şi Sepsi, pe stadionul „Ilie Oană”.

 

Afla mai multe despre: andrei vladdinamofcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare