Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo a primit trofeul şi medaliile de campioană. Victorie în ultima etapă contra rivalei Steaua! ”Toată lumea a recunoscut că am fost cel mai buni din campionat!”

Dinamo a primit trofeul şi medaliile de campioană. Victorie în ultima etapă contra rivalei Steaua! ”Toată lumea a recunoscut că am fost cel mai buni din campionat!”

Handbal

Comentarii

Marţi s-au disputat meciurile din ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin, a 30-a. Dinamo Bucureşti s-a duelat cu Steaua Bucureşti şi a încheiat cu încă o victorie, iar după meci a primit trofeul şi medaliile de campioană.

Rezultatele complete ale etapei a 30-a sunt: CSM Reşiţa - Magnum Botoşani 31-30, CSM Focşani - CSM Făgăraş 32-22, HCDS Constanţa - HC Buzău 30-27, Poli Timişoara - CSU Suceava 34-30, Minaur Baia Mare - Potaissa Turda 26-30, Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti 24-27, CSM Bucureşti - CSM Bacău 28-28.

În urma rezultatelor din ultima etapă, Liga Naţională 2020-2021 se încheie cu următorul podium: Dinamo Bucureşti 79 puncte, Potaissa Turda 71 şi HCDS Constanţa 69.

Dinamo Bucureşti a devenit campioană cu două etape înainte de final, al 17-lea titlu din palmares şi al cincilea consecutiv, iar la ora transmiterii acestei ştiri primeşte trofeul şi medaliile.

La finalul lunii, între 24-30 mai, se va disputa Cupa României, cu Turneul Final Four programat în 29-30 mai.

”Suntem fericiţi, vreau sa felicit jucat pentru determinarea de care au dat dovadă în acest an competiţional care a fost unul foarte greu, atipic, am jucat sub formă de turnee, n-am reuşit să ne găsim cadenţa. Un an bun, în care ne-am încununat cu încă un trofeu.  O să ne bucurăm pentru acest trofeu şi vreau să aduc băieţii într-o formă bună pentru Cupa României. Sa câştigăm şi Cupa Romaniei, să fie un an bun! Ne gandim la Liga Campionilor, normal că ne gândim cum ne-am gandit şi anul trecut.  Speram anul acesta sa fim mai norocosi pt ca suntem mai bine clasati in clasamentul european” a spus antrenorul Constantin Ştefan.

”Ar trebui să mă gândesc la Liga Campionilor că toată lumea mă întreabă dacă mă las, nu mă las. Nu mă las aşa cum nu m-am retras nici de la naţională. Berea trebuie să o dea toată lumea, eu mai am nişte campionate, trebuie să o dea cei cu prima medalie. Al 6 lea titlu, chiar dacă nu ni s-a dat medalie, am muncit şi anul trecut ne-am zbatut pentru medalie. Nu o cupă sau o medalie de fier ne face campioni, toată lumea a recunoscut că am fost cel mai buni din campionat şi lucrul acesta e mai important decât orice medalie sau trofeu” a spus Dan Savenco.

În stagiunea precedentă, Dinamo Bucureşti a încheiat lider, însă titlul nu s-a acordat, în urma ”îngheţării” campionatului în situaţia pandemică din 2020. Dinamo şi-a trecut în cont anul trecut Cupa României, după Turneul F4 din luna septembrie, când FRH a decis ca echipei câştigătoare să-i revină şi Supercupa.

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...