Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a prins aripi! Ionel Gane surprinde şi dă cărţile pe faţă: „Am câştigat un moment de linişte ca să atacăm play-off-ul” + Ce spune despre noile transferuri şi postul de portar

Dinamo a prins aripi! Ionel Gane surprinde şi dă cărţile pe faţă: „Am câştigat un moment de linişte ca să atacăm play-off-ul” + Ce spune despre noile transferuri şi postul de portar

Superliga

Comentarii

Dinamo a prins aripi, după victoria împotriva rivalei FCSB, scor 1-0, din optimile Cupei României.

Ionel Gane, antrenorul câinilor, a surprins şi a dezvăluit că echipa din „Ştefan cel Mare” îşi doreşte să câştige Cupa României şi să ajungă în play-off.

Am aşteptat această revanşă. Mă bucur enorm că suntem pe o linie bună şi am putut face o surpriză frumoasă suporterilor. Continuăm seria jocurilor bune, fiindcă n-am jucat rău nici cu FCSB, nici cu Craiova în campionat. Am şi marcat, am ştiut să gestionăm bine situaţia şi din finalul Derby-ului. Oarecum m-a surprins primul «11» al adversarului, însă nu e treaba mea ce strategie îşi face FCSB. Am eu mai multe probleme pe cap, nu mă preocupă ce fac alţii. Important este că am stat noi bine şi am câştigat. Un moment de linişte. O victorie cu FCSB are altă importanţă. Ne dă încredere pentru meciurile viitoare şi ca să atacăm play-off-ul.Da, Cupa României este un obiectiv", a declarat tehnicianul formaţiei din Bucureşti.

Întrebat despre noile transferuri, Gane a mărturisit: „Nemec a spart gheaţa. Atacanţii se hrănesc din astfel de reuşite. Morsay a făcut un meci bun, s-a mişcat bine în spatele lui Adam. Toţi merită felicitaţi! Sunt două transferuri bune. Gudmund are experienţă, dar Eşanu rămâne numărul 1 pentru mine, aţi văzut, a avut evoluţii foarte bune. Aveam nevoie de concurenţă şi de experienţă, acum stăm foarte bine pe acest post”.

Dinamo este pe locul 11 în clasament, cu 25 de puncte. „Câinii” se vor duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, sâmbătă, de la ora 21:00, în runda cu numărul 23 din Liga I.

Afla mai multe despre: ionel gane 

viewscnt
Articole similare