Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a prins curaj după victoria cu FCSB: ”Victoria asta aduce emulaţie, sponsori, oameni dornici să ajute acest club!”

Dinamo a prins curaj după victoria cu FCSB: ”Victoria asta aduce emulaţie, sponsori, oameni dornici să ajute acest club!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

Dinamo s-a răzbunat pe FCSB pentru înfrângerea din campionat şi a obţinut calificarea în sferturile de finală din Cupa României. Cele două rivale au oferit unul dintre cele mai urâte derbyuri din ultimii ani. Nemec a marcat unicul gol în meciului pe care roş-albaştrii l-au abordat cu un prim 11 plin de rezerve. Coman, Olaru şi Tănase au văzut prima repriză de pe bancă.

La finalul jocului, câte trei jucători din fiecare tabără au fost la controlul anti-doping: ”E bine că se fac şi astfel de teste şi să sperăm că totul o să fie în regulă” a spus Marius Nicolae, după meci.

Noul manager sportiv de la Dinamo este optimist în ceea ce priveşte situaţia echipei: ”Nu e fotbal pe burta goală, pentru că tocmai datorită lor s-au plătit o mare parte din bani, am ajuns la acorduri cu marea majoritate a lor şi deja plăţile au început să se facă.  Eu cred că o să luăm şi licenţa, dar la fel de adevărat este că noi sportiv trebuie să arătăm foarte bine. Victoria din această seară nu aduce numai o calificare mai departe. O să aducă şi o emulaţie în jurul echipei, sponsori, oameni dornici să nu lase acest club să dispară. Din partea celaltă... manana..acum poate după victorie poate vor trimite nişte pesetas pentru victoria din seara aceasta. Se chinuiau să-i schimbe la exchange. Nu vrea nimeni nimic să îi sune şi nu am avea de ce să îi contacta noi. Ei au dispărut, au încercat să distrugă acest club, au reuşit în mare măsură. Dar uitaţi că reşim să ne ridicăm la suprafaţă” a spus Nicolae, după derby-ul cu FCSB.

Cele două formaţii s-au întâlnit şi în campionat, în urmă cu o săptămână, tot pe Stadionul Dinamo, când FCSB s-a impus cu 1-0. Au mai obţinut calificarea în sferturi Dunărea Călăraşi, Petrolul, Chindia Târgovişte şi U Cluj. Joi, se vor disputa partidele Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaş (ora 15.00), ASU Politehnica Timişoara – AFC Astra (ora 17.45) şi FC Botoşani – Universitatea Craiova (ora 20.30).

Afla mai multe despre: marius nicolae 

viewscnt
Articole similare