Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a pus în vânzare abonamente pentru sezonul 2019/2020. ”Câinii” vor juca pe Arena Naţională şi în Ştefan cel Mare. Cât trebuie să plăteşti

Dinamo a pus în vânzare abonamente pentru sezonul 2019/2020. ”Câinii” vor juca pe Arena Naţională şi în Ştefan cel Mare. Cât trebuie să plăteştigalerie foto
Comentarii

Dinamo a anunţat că a scos la vânzare abonamente pentru sezonul 2019/2020. Dinamoviştii vor juca meciurile de pe teren propriu atât pe Arena Naţională cât şi pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Cel mai ieftin abonament costă 200 de lei, în timp ce suporterii care vor să-şi rezerve locuri la VIP vor plăti 600 sau 800 de lei.

Clubul din Ştefan cel Mare pune în vânzare abonamente pentru sezonul competiţional 2019-2020, valabile pe Arena Naţională şi, cu loc corespondent, pe Stadionul Dinamo, la toate meciurile organizate pe teren propriu în Liga 1 (sezon regulat + play-off/out). Noile abonamente pot fi achiziţionate de astăzi prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului din Ştefan cel Mare”, se anunţă pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Primul meci al lui Dinamo de pe teren propriu va fi derby-ul cu Universitatea Craiova. Partida se va disputa pe Arena Naţională, duminică, pe 21 iulie.

Afla mai multe despre: dinamoabonamenteliga 1 

viewscnt
Articole similare