Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a ratat transferul unui atacant cu meciuri la Benfica, Braga sau Steaua Roşie! Îşi dăduse acordul să semneze, dar totul a picat: "A discutat cu prieteni din România"

Dinamo a ratat transferul unui atacant cu meciuri la Benfica, Braga sau Steaua Roşie! Îşi dăduse acordul să semneze, dar totul a picat: "A discutat cu prieteni din România"
Comentarii

Dinamo a ratat transferul unui golgheter care să o ajute în lupta din play-out. Mario Nicolae, omul care conduce destinele clubului, a dezvăluit că formaţia din Ştefan cel Mare a fost aproape de a-l aduce pe Hugo Vieira (32 de ani), liber de contract în prezent, trecut pe la Benfica, Braga sau Steaua Roşie Belgrad.

Dinamo a ratat transferul unui golgheter! Mario Nicolae: "A discutat cu prieteni din România şi a spus că nu e cea mai bună variantă!"

Aflată în lupta pentru supravieţiure, Dinamo a făcut trei transferuri în această pauză pricinuită de meciurile echipei naţionale a României. Cedric Sorhiando, Constantin Nica şi Raul Albentosa au semnat cu "câinii", iar Mario Nicolae pusese la cale şi o altă mutare, care a picat însă în ultima clipă.

Hugo Vieira a fost dorit în Ştefan cel Mare şi atacantul portughez îşi dăduse acceptul să vină să joace la Dinamo, însă după ce s-a sfătuit cu prieteni de-ai săi, jucători portughezi în Liga 1, acesta a luat decizia să nu mai semneze cu trupa alb-roşie. Mario Nicolae, conducătorul lui Dinamo, a dezvăluit transferul ratat.

”Ne-am mai fi dorit să aducem 1-2 jucători, dar nu este deloc uşor. Sunt jucători care confirmă că vin şi după câteva zile se răzgândesc. Este vorba despre un atacant portughez, un jucător important şi golgheter la Steaua Roşie Belgrad, îşi dăduse OK-ul să vină, iar după două zile a spus că a discutat cu prieteni din România, cu conaţionali de-ai săi şi a luat decizia că Dinamo nu este cea mai bună variantă pentru el, având în vedere istoricul şi problemele din ultimul an”, a spus Mario Nicolae, la Look Sport LIVE.

CV-ul lui Hugo Vieira

Hugo Vieira şi-a început cariera în ţara natală, Portugalia, la Santa Maria de Feira, apoi a mai trecut pe la Estoril, GIl Vicente, Benfica, Sporting Gijon, Braga, Torpedo Moscova, Steaua Roşie Belgrad, Yokohama Marinos, Sivasspor şi Hokaido Consadole Sapporo. La Steaua Roşie, cu care jucat în preliminariile Ligii Campionilor, a câştigat un titlu de campion. Din februarie, Vieira e liber de contract după ce s-a despărţit de Sapporo.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Hugo Vieira în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamotransferratathugo vieiramario nicolae 

viewscnt
Articole similare