Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a ratat transferul unui super jucător străin. VIDEO Fotbalistul a confirmat discuţiile: "Preferam să fac pregătirea cu ei"

Dinamo a ratat transferul unui super jucător străin. VIDEO Fotbalistul a confirmat discuţiile: "Preferam să fac pregătirea cu ei"
Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Alexander Lopez ar fi fost la un pas de un transfer in România, la Dinamo Bucureşti.

Internaţionalul hondurian a acordat un interviu unei publicaţii din ţara sa natală şi a dezvăluit că ar fi putut ajunge în Europa, fie la Tenerife (in liga a doua spaniolă), fie la Dinamo Bucureşti, în România:

"Mi-a venit o ofertă din România, de la Dinamo Bucureşti, dar ei mă doreau sub formă de împrumut spre deosebire de Tenerife. L-au contactat pe antrenorul meu, Fabian Coito, dar eu preferam să merg din vară, ca să pot face pregătirea cu ei. In luna decembrie este mult prea complicat în Europa, pentru că echipele sunt deja construite" a mărturisit Lopez, într-un interviu acordat Diez.hn

Cine este Alexander Lopez? Mijlocaşul este internaţional hondurian şi are 32 de selecţii pentru reprezentativa acestui stat.

A mai jucat în cariera sa pentru Olimpia, Houston Dynamo şi Al Khaleej, iar din 2018 evoluează pentru Liga Deportiva Alajuelense acolo unde este coechipier cu Dylan Flores, fostul jucător de la Sepsi sau Poli Iaşi.

Presa din ţara sa natală îl descrie ca fiind un mare talent al fotbalul local, care în 2012 ar fi fost în atenţia unor cluburi puternice din Anglia, precum Tottenham şi Crystal Palace.

Afla mai multe despre: alexander lopezdinamo 

viewscnt
Articole similare