Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a transferat din Italia! Mijlocaşul suedez vine să-i ajute pe "câini": "Ne-am înţeles". Detaliile mutării

Dinamo a transferat din Italia! Mijlocaşul suedez vine să-i ajute pe "câini": "Ne-am înţeles". Detaliile mutării
Comentarii

Dinamo a reuşit să se înţeleagă cu Chievo, din Serie B, pentru împrumutul suedezului Jonathan Morsay (23 de ani). Mijlocaşul stânga va ajunge la Bucureşti pentru a semna contractul.

Dinamo, încă un transfer în această iarnă

"Câinii" s-au apropiat de play-off şi, în ciuda situaţiei financiare, încearcă să se califice printre cele mai bune şase echipe din Liga 1. După ce i-au adus pe Andrei Blejdea, Steliano Filip şi Gevaro Nepomuceno, "câinii" s-au înţeles pentru încă un fotbalist. 

Suedezul Jonathan Morsay urmează să ajungă la Dinamo din Serie B, acolo unde a jucat puţin în acest sezon. Oficialul dinamovist Marius Nicolae a confirmat mutarea: 

”Ne-am înţeles între cluburi şi urmează să ajungă la Bucureşti să semneze contractul cu Dinamo. Este pregătit şi poate juca imediat. Pe asta am contat”, a declarat Marius Nicolae pentru doardinamo.ro.

Jonathan Morsay a jucat în cea mai mare parte a carierei în Suedia pentru GIF Sundsvall şi Brage. În urmă cu un an a fost transferat de Chievo, dar nu a reuşit să se impună în Italia. 

Mijlocaşul a jucat în doar patru partide în acest sezon, iar până la finalul stagiunii va fi împrumutat la Dinamo. 

Relaţia pe care o are Marius Nicolae cu directorul sportiv de la Chievo, Giorgio de Giorgis, a făcut posibil acest transfer, mai susţine sursa citată.

Afla mai multe despre: transfer dinamo bucurestijonathan morsay 

viewscnt
Articole similare