Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a vândut 2.150 de bilete virtuale pentru meciul cu Sporting din EHF European League

Dinamo a vândut 2.150 de bilete virtuale pentru meciul cu Sporting din EHF European League

Handbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti va debuta în grupele EHF European League în 20 octombrie, cu Sporting CP. Clubul a vândut bilete virtuale, adică 2.150 de tichete, la preţul de 5 lei bucata, iar fanii le-au cumpărat pe toate. Banii strânşi astfel vor ajunge la Academia de handbal Dinamo.

O iniţiativă în premieră pentru handbal, pornită de fani şi Programul ”Doar Dinamo Bucureşti”, s-a bucurat de mare succes în doar 24 de ore de la lansare. Astfel, fanii au achiziţionat ”bilete virtuale” la meciul cu Sporting CP, din 20 octombrie, iar în 24 de ore s-au vândut toate, adică 2.150 de tichete.

”Suporterii noştri au făcut încă o dată istorie. În mai puţin de 24 de ore au epuizat toate biletele virtuale puse în vânzare. Le mulţumim pentru această nouă dovadă de ataşament şi pentru forţa pe care o transmit echipei noastre de handbal. Este pentru prima dată când un astfel de campanie vizează un meci de handbal. Suporterii nu pot intra în sală, dar băieţii trebuie să simtă că fanii sunt acolo şi că sala e plină.

Suporterii noştri sunt unici!”, a fost mesajul transmis de Dinamo pe Facebook.



Meciul cu Sporting CP va avea loc în 20 octombrie, de la ora 19.45.

Programul complet al meciurilor formaţiei dinamoviste este: cu Sporting CP (acasă, 20 octombrie), cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.

Afla mai multe despre: handbaldinamobilete 

viewscnt
Articole similare