Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo aduce la Bucureşti un nume GREU în optimile Ligii Campionilor. Experţii Telekom Sport aşteaptă meciul anului: ”Cererea de bilete va fi uriaşă!”

Dinamo aduce la Bucureşti un nume GREU în optimile Ligii Campionilor. Experţii Telekom Sport aşteaptă meciul anului: ”Cererea de bilete va fi uriaşă!”

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal masculin a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia portugheză Sporting Lisabona, cu scorul de 26-25 (13-9), în manşa tur a barajului pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.


Manşa retur va avea loc în 1 martie, pe terenul  dinamoviştilor, iar câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Dacă trec de Sporting, dinamoviştii vor da piept cu locul 2 din Grupa A.

Dinamo poate aduce PSG la Bucureşti: ”Cred că ar fi cerere de bilete cât să se joace pe stadionul de fotbal din Ştefan cel Mare”

În acest moment, în grupa A, PSG şi Szeged sunt la egalitate de puncte înainte de ultima rundă. Campioana Franţei are meci acasă cu PPD Zagreb şi are astfel prima şănsă. Pick Szeged merge în deplasare la Barcelona, ceea ce se transformă într-o misiune cu adevărat imposibilă.

Barcelona ar putea să obţină duminică, 23 februarie, calificarea în sferturile de finală. Catalanii joacă împotriva slovenilor de la Celje, echipa de pe locul 6, iar în cazul unei victorii ar avea un avans de patru puncte faţă de PSG şi Pick Szeged.

PSG îl are pe bancă pe Raul Gonzalez Guttierez, fostul secund al lui Talant Duyshebaev. El este omul care în 2018 i-a luat locul lui Zvonimir Serdarušic, câştigând deja titlul, cupa Ligii şi Supercupa Franţei cu PSG. Lotul actual este unul încărcat de staruri, la fel ca şi la fotbal. Fraţii Luka şi Nikola Karabatic, danezul Mikkel Hansen, norvegianul Sander Sagosen, francezul Luc Abalo sau islandezul Sigurdsson sunt printre jucătorii importanţi ai francezilor. Sagosen, Corrales şi Kempf şi-au anunţat deja plecarea din sezonul viitor, dar PSG şi-a asigurat pentru următoarea stagiune trei semnături importante: Ferran Sole, Dainis Kristipans şi Mathieu Grebille.

”Dinamo este la un singur pas de o calificare istorică în optimile de finală ale Ligii. Dacă trece de Sporting va juca împotriva locului secund din grupa A. Toate indiciile duc către Paris Saint Germain - care are acelaşi număr de puncte cu Pick Szeged şi un program mai uşor. La egalitate de puncte între cele două, PSG va termina mai sus. Barca nu pare de depăşit şi, probabil, va termina pe unu. La Bucureşti ar ajunge nume ca Mikkel Hansen, Karabatic, Sagosen, Abalo - un eveniment în sine. Cred că ar fi cerere de bilete cât să se joace pe stadionul de fotbal din Ştefan cel Mare” ne-a declarat comentatorul Telekom Sport, Costin Cavaşi.

”Cred că pentru publicul din România, sosirea unei echipe atât de puternice cum este Paris Saint Germain este o mare performanţă în sine. Probabil, chiar una echivalentă cu un trofeu. Să aşteptăm calificarea formaţiei noastre şi să le ţinem pumnii strânşi pentru retur. Mai este un hop de trecut, dar aceşti băieţi ne-au arătat deja că ştiu ce înseamnă să lupţi pentru idealurile tale. Ei au înţeles că nu sunt nişte sportivi obişnuiţi, pentru că au dreptul să fie extraordinari. Le doresc succes!” ne-a explicat şi colega noastră Geanina Iacob, realizatoarea emisiunii Zoom Sport. 

Afla mai multe despre: geanina iacobcostin cavaşitelekom sportdinamo,  

viewscnt
Articole similare