Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, anunţ oficial despre transferul lui Puljic. Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de toţi fanii ”câinilor”

Dinamo, anunţ oficial despre transferul lui Puljic. Ce se întâmplă cu jucătorul dorit de toţi fanii ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Duşan Uhrin a vorbit duminică într-o conferinţă de presă despre situaţia transferurilor de la Dinamo.

Transferul lui Anton Puljic este cap de afiş la Dinamo. Fotbalistul dorit de fanii ”câinilor” negociază trecerea în Ştefan cel Mare: ”Nu depinde totul de noi. Trebuie să întrebaţi conducerea lui Dinamo despre această situaţie” s-a mulţumit antrenorul Duşan Uhrin Jr să spună.

Posibilitatea ca Dinamo să rateze transferul lui Puljic, iar jucătorul să ajungă la rivala FCSB i-a scos din minţi pe fanii dinamovişti. Peluza ”Cătălin Hîldan” a publicat un comunicat extrem de dur şi i-a ameninţat pe Negoiţă, Bălănescu şi Prunea că va ieşi scandal mare dacă Dinamo ratează transferul lui Puljic. ”Săftica este o saftea mai mica. Minunea care ţine 3 zile. Fabrini este începutul şi sfârşitul investiţiilor lui Negoiţă la echipa pe care a dus-o pe ultimul loc. Degeaba şi-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârceşte la 25.000 pentru Puljic. Mai bine nu-l chemau la negocieri.

Dinamo l-a ratat deja pe Cosmin Matei: ”A vrut să rămână lângă casă. Sper să ne schimbăm şi pas cu pas trebuie să începem să jucăm aşa cum vreau eu” a confirmat Uhrin în conferinţa de presă susţinută duminică.

Dinamo joacă luni de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport contra formaţiei FC Hermannstadt: ”Mă aştept la un meci foarte dificil, pentru că Hermannstadt are jucători cu mare experienţă. I-am şi antrenat pe doi dintre ei, pe Viera şi pe Luchin. Trebuie să luptăm de la început, pentru că avem nevoie de cele trei puncte în acest meci” a mai adăugat tehnicianul lui Dinamo, care luni se va afla la cel de-al doilea meci pe banca tehnică a ”câinilor roşii”. 

Afla mai multe despre: duşan uhrinpuljic 

viewscnt
Articole similare