Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo aproape de a fi nevoită să părăsească arena din Ştefan cel Mare. Preţul mare pentru Arena Naţională nu ar fi o variantă pentru dinamovişti

Dinamo aproape de a fi nevoită să părăsească arena din Ştefan cel Mare. Preţul mare pentru Arena Naţională nu ar fi o variantă pentru dinamovişti

Fotbal

Comentarii

Ministerul de Interne ar putea interzice echipei să mai evouleze propria arenă

Meciul dintre Dinamo şi FC Voluntari, programat astăzi de la ora 20:30 şi transmis LIVE pe TelekomSport 1, ar putea fi ultimul pe care echipa gazgă îl joacă pe arena din Ştefan cel Mare, potrivit gsp.ro.

Ministrul Marcel Vela a aflat de problemele pe are Dinamo le are legate de finanţare, astfel Ministerul Afacerilor Interne nu ar mai dori să se asocieze unui club aflat în situaţia lui Dinamo. Pe lângă problemele legate de stadion, Dinamo riscă să fie sancţionată de FRF dacă nu plăteşte 50.000 de euro până la finalul lunii.

Dinamo a fost la un pas de a nu putea organiza partida din seara acesta cu FC Voluntari de pe teren propriu, cheltuielile necesare organizării partidei fiind achitate în cursul acestei zile cu câteva ore înainte de începutul meciului.

Dinamo este pe locul 15 din 16 echipe în Liga 1 cu doar 6 puncte câştigate în 10 partide. Este echipa aflată în cea mai slabă formă din campionat având 5 înfrângeri consecutive. În spatele celor de la Dinamo mai este doar Astra Giurgiu, o altă echipă cu mari probleme financiare. Echipa lui Cosmin Contra este la 10 puncte de ultimul loc de play-off.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare